ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Iasi

Servicii total gratuite:

Ofer in urmatoarea perioadă consultații online(telefonic, pe mail, whatsapp) gratuite pacientilor cu vârste peste 65 de ani.

Programare

Un cabinet medical cu dotari moderne, ce ofera consultatii medicale in domeniul afectiunilor dermatologice, bolilor transmise sexual, esteticii medicale si cosmetologiei.
In cadrul acestuia se pot efectua mici interventii chirurgicale, electrocauterizari, crioterapie, pentru papiloame, veruci, alunite, tumori cutanate etc.
Se ofera programe personalizate de ingrijire a diferitelor tipuri de ten, dupa evaluarea acestuia, cu tratarea completa a acneei, rozaceei, precum si a pielii sensibile si alergice.
In domeniul esteticii medicale se fac tratamente de peeling chimic cu diferite substante pentru imbunatatirea aspectului si texturii pielii precum si pentru disparitia petelor pigmentare, injectii cu acid hialuronic pentru disparitia ridurilor si reconturare faciala.
Va asteptam cu drag!

Consultatiile se fac numai cu programare telefonica la 
0723/570.985

Ultimele recomandări de la pacienți:

13-11-2017
Crasneanu Vasile, 72 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Vă recomand cu cea mai mare căldură dacă doriți să fiți tratat de un medic de excepție.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare