ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Craiova

In clinica noastra pacientii sunt tratat individualizat, tinand cont de particularitatile fiecaruia: stil de viata, program, afectiuni asociate, particularitatile bolii. Alocand timpul necesar fiecaruia, ajungem sa ne cunoastem reciproc suficient de mult pentru a crea cea mai buna echipa in vederea obtinerii rezultatelor optime.

 

Oferim consultatii in contract cu CAS Dolj pentru pacientii cu : diabet zaharat, dislipidemii, hiperuricemie, guta si alte boli de metabolism, pe baza trimiterii de la medicul de familie.

 

Deasemenea, oferim consultatii de nutritie pentru pacientii cu obezitate dar si cu alte afectiuni: digestive, hepatice, renale, cardiovasculare, neoplazice etc.

Ultimele recomandări de la pacienți:

18-04-2022
Ardeleanu Simona, 61 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Fata de starea generala a sănătății mele cu care m-am prezentat la acest cabinet , după de timp de aproape cinci ani am fost pacientul altui cabinet, ameliorarea este evidentă. Am avut parte de toată grija necesară. Excelenta comunicare. Se respecta programarea, timpul de așteptare e e de cel mult câteva minute.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare