Locatie noua:
ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Gastroenterologie Gastroenterologie Timisoara

Oferim servicii medicale si in cadul VESTMED, Resita. Adresa: I. L Caragiale nr 22. Telefon: 0772 020 020


Medicina este cea mai nobilă artă.

 

Gastroenterologia este specialitatea medicală ce se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor tubului digestiv, ficatului, colecistului și pancreasului.

 

Vizita la medicul gastroenterolog trebuie făcută cel puțin o dată pe an pentru a depista la timp anumite afecțiuni, pentru un diagnostic rapid și un tratament eficient. Afecțiunile gastrointestinale, hepatice, pancreatice sau colecistice ne pot afecta calitatea vieții, ne perturbă performanțele și ne pot influența negativ toate aspectele vieții. Anumite simptome trădează o afecțiune la nivelul aparatului digestiv, simptome care nu ar trebuie ignorate și care pot periclita starea generală de sănătate:

 • greață și vărsături;

 • crampe, arsuri și dureri abdominale;

 • eructații;

 • balonare;

 • constipație;

 • scăderea poftei de mâncare;

 • sângerare pe gură (vărsătură cu sânge - hematemeză) sau în scaun (melenă) etc.

   

Toate acestea sunt doar câteva dintre semnele care indică o afecțiune incipientă sau avansată la nivelul sistemului digestiv sau organelor anexe, necesitând consultație și investigații pentru determinarea cauzei.

 

Sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască deși aproape toți se nasc cu ea
Hipocrate

 

Cabinetul de Gastroenterologie - Dr. Răzvan Diaconescu vine în întâmpinarea nevoilor pacienților cu servicii medicale de calitate, guvernate de empatie, seriozitate, răbdare, atenție la detalii și grijă pentru pacient.

 

Activitatea cabinetului este monitorizată de către Dr. Răzvan Diaconescu, medic specialist gastroenterolog, afiliat Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, Societății Române de Endoscopie Digestivă, precum și Societății Europene de Boli Inflamatorii Intestinale. Pregătirea și perfecționarea profesională de excepție, experiența dobândită de-a lungul timpului, participarea la numeroase manifestații științifice, activitatea vastă de cercetare, dar și seriozitatea, profesionalismul, empatia, atenția la detalii, rigurozitatea și implicarea sunt calități ce susțin activitatea desfășurată în cadrul cabinetului.

 

Experiență vastă și tratamente moderne

 • Experiență în tratamentul a peste 100 de pacienți cu HCV, tratamente fără interferon, cu medicamentele: Exviera si Viekirax, Harvoni, Zepatier;
 • Experiență în peste 15 studii clinice (de faza 2 si 3) focusate pe Bolile Inflamatorii Intestinale, studii clinice care au implicat și implică molecule biologice de ultimă generație, atât la pacienți pretratați cu alte medicații, non-reponsivi la tratament, cât și la pacienți noi;
 • Experiență endoscopică vastă, atât în endoscopia digestivă superioară (gastroscopie), cât și inferioară (colonoscopie).

 

Cabinetul vine în sprijinul pacienților cu opțiuni moderne de tratament, susținute de aparatura medicală modernă. Scopul este de a asigura servicii medicale profesionale la cel mai înalt nivel de calitate, pentru ca fiecare pacient care trece pragul cabinetului să fie în final unul mulțumit.

 

Asigurăm diagnosticul și tratamentul afecțiunilor digestive, hepatice, depistarea precoce a cancerului esofagian, gastric, colorectal, diagnostic și terapie endoscopică, diagnostic ultrasonografic, determinarea predispoziției pentru unele boli digestive, precum și sfaturi și recomandări pentru prevenirea și ameliorarea unor simptome.

 

În funcție de necesitate, pe lângă consultație puteți beneficia de endoscopie digestivă superioară, colonoscopie, biopsie, ecografie abdominală și pelvină, pentru un diagnostic rapid și pentru stabilirea cât mai eficientă a planului de tratament.

 

Calitate, profesionalism, suport tehnologic și condiții de maximă siguranță și confort, pentru investigații și proceduri medicale la cele mai înalte standarde, într-o atmosfera caldă și primitoare.

 

E mult mai ușor să previi decât să tratezi, de aceea recomand consultațiile periodice și adoptarea unui stil de viață sănătos în funcție de necesitățile organismului dumneavoastră.

 

Nu lăsați durerea sau disconfortul să vă controleze viața! Vă aștept pentru servicii ultramoderne și profesionale de diagnostic și tratament pentru afecțiunile digestive, precum și stabilirea regimurilor alimentare în funcție de afecțiune!

 

Vă aștept cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

14-01-2023
Fratila Lavinia, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Il recomand cu toata inima pe Dr Diaconescu. Avand o boala autoimuna si schimband multi specialisti in Timisoara am gasit in sfarsit un medic competent, empatic si disponibil. Tot personalul este binevoitor si eficient iar clinica un spatiu impecabil, programarile sunt respectate, actul medical fiind de mare calitate in ansamblu. Multumesc!

18-01-2021
Alexandru, 3 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

01-02-2018
Marinescu Evelina, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Il recomand pe domnul doctor Razvan Diaconescu,va raspunde la toate intrebarile si explica pe intelesul tuturor,sunt pacienta dansului si il recomand cu incredere;iar doamnele asistente sunt foarte dragute si amabile,asa ar trebui sa fie in toate clinicile,oameni buni si care chiar isi dau interesul pentru tine si te incurajeaza cand este vorba despre o boala.Felicitari!!!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare