ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Timisoara

"Pasiune pentru medicină, grijă faţă de oameni!"


Clinica Dr. Aljobory Medical Center a luat naștere din pasiune pentru medicină, grijă faţă de oameni, abnegație pentru valoarea terapeutică a actului medical și din devotament pentru etica medicală.
Misiunea noastră este să oferim pacientilor servicii medicale europene la prețuri accesibile, punând accent pe profesionalism, colaborare inter-disciplinară, intimitate și confort.


Pentru realizarea misiunii noastre ne-am ales cu cea mai mare atenție colaboratorii, astfel încât pacienții noștri să beneficieze de experiența unor specialiști de renume și profesioniști desăvârșiți. Punând accent pe colaborarea inter-disciplinară cei care ne calcă pragul nu vor beneficia doar de experiența unui singur specialist, ci de un diagnostic complet și de un tratament eficient.


Dr. Aljobory Medical Center vine în întâmpinarea pacienților săi cu cabinete echipate cu aparatură de ultimă generație. Fiecare cabinet este dotat cu propriul ecograf.
Datorită echipamentului performant, suntem în măsură să oferim tratamente medicale la standarde europene prin proceduri video-asistate, minim invazive. Dr. Aljobory Medical Center dispune de un bloc operator ultramodern cu două săli de operaţie şi terapie intensivă cu echipamente de monitorizare post-operatorie.


Unul dintre atuurile noastre este serviciul de tomografie computerizată.
În cadrul Dr. Aljobory Medical Center se află un punct de recoltare Synevo.
Confortul pacienților, colaboratorilor și angajaților este pentru Dr. Aljobory Medical Center o prioritate. Intenția noastră a fost aceea de a alunga fiorul pe care îl simțim cu toții când intrăm într-o unitate medicală. Albul a fost exclus, preferând să ne orientăm spre culori solare și pline de viață.


La Dr. Aljobory Medical Center veţi găsi mereu o echipă unită și bine închegată în jurul pasiunii comune pentru medicină.

Ultimele recomandări de la pacienți:

01-04-2020
Victor Guggenheim, 40 ani

Părerea generală: Mulțumit

Recomand din tot sufletul.
Va mulțumesc in continuare ptr ca ati fost omul care pe mine m-a salvat și nu ati lăsat ca eu sa plec de pe pământ.
Cu stima,
Mag. Victor Guggenheim, MBA

31-01-2018
Muri Dan, 53 ani

Părerea generală: Mulțumit

profesionalism,seriozitate, respect

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare