ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Bucuresti

TERAPIA PRP -VAMPIR CU PLASMA AUTOLOGA PENTRU CADEREA PARULUI

TERAPIA PRP -VAMPIR CU PLASMA AUTOLOGA PENTRU CADEREA PARULUI
Autor: DR CATANAS DANIELA

TERAPIA VAMPIR - PRP PENTRU CADEREA PARULUI

 

Daca ai probleme de ceva timp cu caderea parului sau parul tau a devenit tot mai subtire si degradat de la vopsit si vrei un tratament de ultima ora eficient si sigur atunci poti apela cu cea mai mare incredere la tratamentul Vampir sau PRP (tratamentul cu plasma autologa imbogatita).
Terapia Vampir PRP este o procedura care reface structura radacinii firului de par si reda tineretea ei, utilizand proprii factori de crestere (peste 60) pe care îi avem depozitati in sangele periferic si in celulele plachetare adulte periferice.
Tehnica este simpla si consta in recoltarea unei cantitati minime de sange periferic ( plica cotului) de la pacient care apoi este centrifugata cateva minute la o anumita turatie. In acest fel sunt separate elementele din sange necesare acestei proceduri de eritrocitele sangvine si concentrati factorii de crestere pentru hranirea si intarirea radacinii firului de par.
Imediat dupa centrifugarea sangelui, serul imbogatit este injectat la nivelul scalpului, realizandu-se infuzarea lui.
Pentru un efect de durata si sustinut sunt necesare 2 sau 3 sedinte efectuate la 2-4 saptamani in functie de obiectivul tratamentului si existenta unor afectiuni ale scalpului.
Cine beneficiaza de aceasta procedura?• pacienti care prezinta o cadere exagerata a parului numita medical efluviu telogen;• pacienti care doresc o revitalizare rapida a firului de par deoarece au parul subtire, care se rupe usor, sau par degradat de la tratamentele de vopsire;• pacienti care au diverse afectiuni dermatologice la nivelul scalpului, precum dermatita seboreica, pitiriazis-scoame, alopecia areata etc.
Ce se observa dupa procedura?• la cateva zile procesul de cadere a parului se diminueaza vizibil;• firul de par isi recapata stralucirea si vigoarea;• afectiunile dermatologice sunt vizibil imbunatatite.
Terapia Vampir este in acest moment extrem de bine cunoscuta mai ales in lumea actorilor, vedetelor din media si showbiz, fiind considerate ca cea mai buna si eficienta metoda nechirurgicala de intinerire si de intretinere. La noi in tara personalitati ca Loredana Groza, Catalin Botezatu, DJ Vanda, au apelat cu succes la ea.

 

 

Dr Catanas Daniela

 

www.drcatanas.ro

 
Programare