ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală Bucuresti

TINERETE FARA BATRANETE!

 

Peste 20 de ani experienta ! Peste 7500 paciente satisfacute.
Mulțumirea față de felul în care arătăm transmite o imagine de succes în societate și reflectă multă încredere în forțele proprii.
Cu toții ne dorim un corp bine conturat și un chip tânăr, ori cel puțin avem o imagine despre modul în care ne-ar plăcea să arătăm.
Chiar dacă trecerea timpului, unele accidente sau pur și simplu propria exigență ne împiedică adesea să atingem și să menținem aspectul fizic dorit, există întotdeauna soluții.


Clinica de CHIRURGIE ESTETICA cu o activitate de peste 20 ani, este alături de aceste dorințe și le întâmpină printr-o gamă extrem de variată de intervenții chirurgicale și nechirurgicale, de natură plastică, estetică și reparatorie.
Ne recomandă serviciile de top, interesul pentru starea de bine și împlinire a clienților noștri și expertiza recunoscută național și internațional.
Căutăm împreună variantele care vi se potrivesc și vă oferim posibilitatea de a alege din peste 300 de intervenții plastice și estetice.

Clinica DE CHIRURGIE ESTETICA DR.KLARA BANCILA asigură atât consultațiile cât și intervențiile propriu-zise, incluzând anestezia și terapia intensivă.


Dispunem de două cabinete de consultații, o sală de operație modernă, cu aparatură performantă și două rezerve private pentru internarea postoperatorie.


Câteva din serviciile pe care le oferim:
- chirurgia sânilor: mărirea sânilor, lifting-ul sânilor, mamoplastie de reducție, corectarea asimetriilor de volum și poziție, cât și a complexului areolomamelonar, reconstrucția sânilor după traumatisme și extirpări de tumori;
- chirurgie facială: rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, lifting facial și pentru sprâncene, lifting cervical;
- chirurgie genitală: labioplastie, himenoplastie, vaginoplastie, augmentarea punctului G, rejuvenare vaginală, circumcizie, mărirea penisului;
- proceduri de estetică facială și corporală: epilare prin IPL, injecții cu toxină botulinică, fillere cu acid hialuronic, sculpra, radiesse, terapia PRP TERAPIA CU PLASMOGEL, WishPro, peeling chimic, dermabraziune, lipofilling, scleroterapie ș.a.

 

Prețul unei consultații este intre 200   de lei, iar costul tratamentelor și intervențiilor chirurgicale se poate stabili numai după aceasta, în funcție de tipul procedurii, de particularitățile și nevoile fiecărei persoane în parte.


De ce să ne alegeți? Știm să înțelegem fiecare nevoie, să găsim soluții în colaborare cu pacientul și să oferim atmosfera și atitudinea care vă vor face să vă simțiți confortabil și în siguranță.
Credem în relațiile de durată, bazate pe încredere și loialitate: în primele 12 luni după tratament, toate controalele postoperatorii sunt gratuite!
În plus, pacienții fideli beneficiază de reduceri și tarife speciale, cât și discounturi pentru intervențiile realizate de alți membri ai familiei.
Vă așteptăm la clinică oricând aveți nevoie - vă stăm la dispoziție cu un orar adaptat programului dumneavoastră!


Pentru a discuta despre cum putem ajunge la cea mai bună versiune a dumneavoastră, vă invităm să vă programați telefonic la numarul: 0722532299

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare