ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală București

CHIRURGIE ESTETICA - MARIRE SANI CU IMPLANT MAMAR ! NOUTATI ! PESTE 15 ANI DE EXPERIENTA! PESTE 5700 PACIENTA SATISFACUTE !

CHIRURGIE ESTETICA - MARIRE SANI CU IMPLANT MAMAR ! NOUTATI ! PESTE 15 ANI DE EXPERIENTA! PESTE 5700 PACIENTA SATISFACUTE !
Autor: Dr. Klara Bancila
De ce te gândești la operație?
Oricare sunt motivele, faci acest lucru pentru tine? Nu lăsa niciodată pe nimeni - prieteni, parteneri, familie sau cadre medicale – să te influențeze în a lua o decizie.
Ce așteptări ai după operație?
Fii sinceră! Modificarea sânilor îți poate schimba viața și îmbunătăți respectul de sine – dar nu va rezolva problemele din interiorul relației, nu va da timpul înapoi sau nu te va schimba ca persoană.
Ești pregătită pentru recuperare?
Să nu dăm înapoi de teama ei. Operația de mărire a sânilor este o operație importantă. În timp ce implică doar o noapte de spitalizare, procesul de recuperare poate fi lent și inconfortabil câteva săptămâni.
În cazuri foarte rare, pot apărea complicații - deci fii sigură că înțelegi implicațiile.
Noi îți recomandăm să citești Broșura de Informare a Pacientului pentru o perspectivă de ansamblu asupra a ceea ce urmează.

Un ghid practic pentru a te documenta cu privire la operaţia de mărire a sânilor
Programeaza-te pentru o consultatie, in care , dupa ce se discuta ce -ti doresti, se face examinarea locala a sanilor, se fac masuratorile specifice, simularea cu sizere externe pentru a vizualiza rezultatul postoperator, duscutandu-se in detaliu toate optiunile!
CLINICA DE CHIRURGIE ESTETICA " DR. KLARA BANCILA"
0722532299; 021/2112998
www.klarabancila.ro
www.facebook.com/Dr. Klara BAncila
 
Programare