ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală București

Algeness – implantul injectabil 100% natural Algeness – mai mult decat o alternativa

Algeness – implantul injectabil 100% natural  Algeness – mai mult decat o alternativa
Autor: Dr. Klara Bancila

Algeness – implantul injectabil 100% natural

Algeness – mai mult decat o alternativa  

In ziua de azi, perfect nu mai este suficient.

Cel putin cand vine vorba de medicina estetica, de tratamentele cu proceduri minim invazive si produsele folosite pentru obtinerea efectelor de intinerire, nu mai conteaza doar rezultatele excelente, ci si cum au fost obtinute acestea, eficienta lor in timp, daca exista sau nu riscuri si daca organismul ajunge sa plateasca un minim pret, pe termen lung.

De aceea, astazi mai mult decat oricand, frumusetea este strans legata de sanatate si de o informare corecta.

In aceasta idee, compania americana Advanced Aesthetic Technologies, inc. (AAT) a revolutionat medicina estetica, printr-un produs care cu greu va fi depasit pe piata fillerelor, datorita proprietatilor sale exceptionale: Algeness!  

Stiinta in slujba Sanatatii si a Frumusetii

Iar cum inovatiile nu apar tocmai peste noapte, in acest caz au fost necesari 10 ani de cercetari stiintifice si clinice, utilizandu-se biotehnologii in domeniul medicinii estetice, pentru a se obtine implantul injectabil 100% natural, biocompatibil si biodegradabil, o alternativa competitiva pe piata fillerelor pe baza de acid hialuronic (AH).

Mult, putin? Extraordinar! Daca ne raportam la contributia importanta pe care o aduce la nivel mondial atat in tehnica de injectare a substantei de umplere, cat si prin proprietatile moleculare si biofizice ale produsului.

Explicatia lui „100% natural” este data de faptul ca Algeness este obtinut din alge rosii, printr-un proces complex de fabricatie care conduce la formarea gelului de agaroza inalt purificata, complet absorbabil si total compatibil cu corpul uman. Spre deosebire de fillerele cu acid hialuronic (AH), gelul nu contine solventi si substante chimice sintetice reticulate (BBDE sau PEG), deoarece formulele de agaroza nu au nevoie de acestea pentru a se „lega” (sunt rezistente avand si cantitati mici de material – 1% agaroza si 99% ser fiziologic). 

In privinta biocompatibilitatii produsului, aceasta caracteristica este data de faptul ca agaroza, o polizaharida, nu este toxica pentru microorganisme, nu contine impuritati si nici proteine, responsabile de formarea bacteriilor, fiind bine tolerata de corpul uman.

De asemenea, atributul de „biodegradabil” se justifica tot prin compozitie, deoarece gelul este hidrocoloidal (contine apa) si poate fi complet absorbit, in siguranta si in timp, cu ajutorul mecanismelor naturale ale corpului.

In plus, pentru un control desavarsit asupra calitatii fillerelor, procesul de productie al acestora se face intr-un numar limitat de unitati specializate, brevetate la nivel international, atestate in baza unor controale fizice si chimice stricte, respectandu-se intocmai standardele de calitate ISO 13485 si ISO 9001.

Exigente intampinate 

Iar daca te asteptai ca acum sa apara un „dar” („E minunat, dar...”), in acest caz nu are loc.

Algeness este un filler al superlativelor si intampina toate exigentele, atat ale medicilor cat si ale pacientilor, oferind rezultate peste asteptari in obtinerea efectului de intinerire cu aspect natural, corectand imperfectiunile si compensand pierderea in volum a tesutului facial moale. Rapid, natural si fara riscuri!

La 2 ani de la lansarea din strainatate, popularitatea produsului este intr-o continua crestere, bazandu-se pe caracteristicile care ii dovedesc excelenta:

  • Gel hidrocoloidal 100% natural, biocompatibil si biodegradabil;
  • Nu contine solventi si substante chimice;
  • Nonalergenic, ofera tolerabilitate excelenta, cu reactii imunologice neglijabile;
  • Prezinta un grad minim de iritabilitate si inflamabilitate, datorita lipsei reactiilor cu corpuri straine;
  • Efect imediat - „What you see is what you get”. Deoarece suntem in secolul vitezei, rezultatele injectiei devin evidente instant, iar medicul si pacientul le pot evalua imediat dupa procedura. Astfel, nu este nevoie sa se astepte reactia hidrofila specifica tuturor fillerelor cu acid hialuronic (care poate dura 2-4 saptamani), pana la obtinerea efectului complet.
  • Rezultate precise - „Master your results”, in care alegerea tipului de filler este esentiala. Cele 4 tipuri de fillere Algeness contin concentratii diferite de agaroza si se injecteaza in zone diferite ale fetei, care impun profunzimi de injectare, de asemenea diferite, specifice fiecarui filler.   
  • Finete in modelare – datorita densitatii scazute a gelului si tehnicii de injectare a acestuia (in profunzimea dermului, lent si cu masaj, pentru a se evita formarea nodulilor), medicul poate controla si modela rafinat zonele injectate, obtinand cu exactitate rezultatele propuse.
  • Timp scurt de recuperare – in general, pacientii carora li se administreaza tratamentele Algeness (care pot dura aproximativ 25 de minute) pot reveni la activitatile obisnuite, imediat dupa injectare. Totusi, in functie de zona tratata si de nivelul de corectie solicitat de pacient, timpul de recuperare poate fi de la cateva ore, la cateva zile.
  • Stabilitate – produsul este considerat a fi un implant dermic, deoarece prezinta un risc redus de migrare si ramane in locul in care a fost injectat.
  • Rezistenta in timp – rezultatele sunt durabile in timp, pana la 12 luni, in functie de cantitatea injectata si de profunzimea injectarii.  

Prin urmare, fie ca ai in plan reumplerea buzelor sau adaugarea de volum, ridicarea obrajilor, umplerea liniilor din jurul gurii, corectarea pliurilor nazale, estomparea cearcanelor, augmentarea barbiei, redefinirea liniei mandibulei sau orice alta idee, implantul injectabil Algeness va fi prima mea recomandare.

Si de ce nu ai opta pentru el, daca, in sfarsit, a aparut si in Romania?

 

 
Programare