ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Neurologie pediatrică Neurologie pediatrică Timisoara

Neurologia pediatrică are ca scop depistarea, diagnosticarea și tratarea unor afecțiunii ale sistemului nervos și a unor boli musculare la copii.

Cabinetul Medical de Neurologie Pediatrică
vă stă la dispoziție pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor neurologice pediatrice acute (convulsii, cefalee, sincope etc.), afecțiunilor neurologice pediatrice cronice (epilepsie, boli neuromusculare, malformații cerebrale), monitorizarea dezvoltării neurologice normale, consilierea părinților cu boli cronice, efectuarea și interpretarea investigațiilor de laborator și imagistice (electroencefalograma).


Având la bază o pregătire profesională solidă, Dr. Stoicănescu Oana Miruna , medic primar neurolog pediatru, oferă pacienților săi de vârstă pediatrică abord medical complex și complet, asfel încât aceștia să poată beneficia de un diagnostic precis și tratament adecvat.
Principalul obiectiv al cabinetului este acela de a veni în prijinul dumneavoastră și al copiilor dumneavoastră cu soluții eficiente! Ambientul plăcut, intimitatea și serviciile medicale prompte sunt garantate, fiind guvernate de profundă compasiune.
Cabinetul se află în relații contractuale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș, punându-vă la dispoziție o serie de servicii gratuite. Pentru a beneficia de acestea trebuie să vă prezentați la prima consultație cu un bilet de trimitere.
În baza unei simple programări telefonice, Dr. Stoicănescu Oana Miruna vă stă la dispoziție pentru evaluări medicale precise, prompte și eficiente.


Copilul tău merită toată atenția!
Vă așteptăm cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

07-01-2019
Goina-Lucuta Cristina, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand cu drag le doamna doctor Stoicanescu Oana, atat pentru profesionalism, cat si pentru amabilitatea si caldura cu care s-a comportat cu copilul nostru de numai 5 saptamani. Noi am ajuns la dansa printr-o recomandare a altui medic si s-a meritat.

07-06-2018
David Antonia, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O doamna dr cu o răbdare desăvârșită și foarte drăguță, dar mai ales foarte atenta cu bebeluși, recomand cu mare drag dr Stoicanescu Oana.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare