ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină generală Medicină generală Bucuresti

metabolic balance - PLAN PERSONALIZAT DE NUTRITIE

metabolic balance - PLAN PERSONALIZAT DE NUTRITIE
Autor: metabolic balance®
metabolic balance® - pur şi simplu o alimentaţie individuală

Produsele "Light" promit o siluetă de vis însă, datorită suplimentului de carbohidraţi, pe termen lung duc la acumularea de adipozităţi. Conform etichetei se presupune că sunt nişte produse sănătoase, care ar trebui să întărească sistemul imunitar, însă dacă le cercetăm mai de aproape, acestea se dovedesc a fi nişte adevărate bombe calorice. De asemenea, designerii alimentari creează tot felul de alimente excentrice care, datorită compoziţiei lor, pot sta la baza unui set de chimie. Calitatea alimentelor din farfurie a devenit un lucru foarte rar. Se pune atunci întrebarea: mai mâncăm sănătos?

Exact aici intervine programul integral de alimentaţie şi de reglare a metabolismului metabolic balance®: el promovează consumul alimentelor naturale, fără aditivi, potenţiatori de gust sau arome. Căci consumul modernelor alimente de "design", îmbogăţite artificial, este adesea cauza unei alimentaţii greşite, care poate duce la apariţia diferitelor boli ale civilizaţiei precum obezitatea, diabetul sau hipertensiunea arterială.

"Alimentaţia reprezintă medicina noastră", explică, în tradiţie hipocratică, Dr. Med. Wolf Funfack, medic internist şi nutriţionist din Munchen şi întemeietorul programului metabolic balance®. Expertul în metabolism consideră cheia unei sănătăţi totale şi a reglării de durată a greutăţii corporale o alimentaţie naturală şi individuală, ceea ce înseamnă un plan de alimentaţie individual. "Fiecare om are nevoie de alte substanţe nutritive, pentru a-şi menţine corpul sănătos şi echilibrul metabolic constant". Prin planul de alimentaţie, corpul primeşte exact acele alimente şi substanţe nutritive de care are nevoie.

Analiza sângelui reprezintă fundamentul programului metabolic balance®. Planul de alimentaţie este realizat pe baza acestor valori, reuşind astfel să îndeplinească exact nevoile individuale ale fiecărui participant. Selecţia individuală a alimentelor, precum şi regulile de alimentaţie, ca de exemplu "pauza de cinci ore" între mese, menţin un nivel redus al zahărului în sânge şi stimulează secreţia naturală de insulină. metabolic balance® recomandă în special carbohidraţii în lanţuri lungi, precum pâinea din făină integrală de secară, legumele, fructele, ca şi proteinele de calitate, cum ar fi carnea, peştele, ouăle, produsele din soia şi produsele lactate sau plantele leguminoase.

Programul de alimentaţie se desfăşoară pe parcursul a patru faze: se porneşte cu faza de pregătire, în cadrul căreia, timp de două zile, corpul se pregăteşte pentru viitoarea transformare alimentară. În timpul fazei de reechilibrare severă, planul de alimentaţie trebuie supravegheat foarte atent timp de cel puţin două săptămâni, mesele trebuind cântărite foarte atent, urmând apoi faza de reechilibrare lejeră, când se pot testa alimente noi. În momentul în care participantul trece la faza de menţinere se poate considera că metabolismul acestuia este "proaspăt codificat".

Medicii consilieri metabolic balance®, toţi beneficiind de o pregătire specială, însoţesc participanţii şi le oferă consiliere pe parcursului întregului proces de reorganizare a alimentaţiei - indiferent dacă aceştia doresc să slăbească, să se îngraşe sau să îşi optimizeze pur şi simplu starea de sănătate.

PENTRU MAI MULTE DETALII FOLOSITI FORMULARUL DE CONTACT DE PE SITE.
 
Programare