ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti

Diacena Medical este o companie privata cu experienta pe piata aparaturii medicale din Romania, activitatea noastra fiind concretizata in import, comercializare si service pentru:
- aparatura si echipamente pentru dotari ambulante si autospeciale;
- aparatura pentru diagnosticare si tratament;
- aparatura pentru interventii, sali de operatie si ATI;
- instrumentar medical;
- echipamente pentru sterilizare;
- mobilier medical pentru cabinete, clinici si spitale.

 

Suntem promotorii si in acelasi timp adeptii convinsi ai unor relatii de parteneriat pe termen lung, bazate pe incredere si stima reciproca, criterii benefice din toate punctele de vedere ambelor parti.

 

Dorim sa fim partenerii dumneavoastra in realizarea actului medical de calitate, punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale performante, la preturi accesibile. In acest sens sprijinul nostru dorim sa fie: consultanta privind solutia de dotare adaptata nevoilor proprii a cabinetelor in functie de specialitatea medicala, respectare termenelor de livrare asumate, instruirea privind utilizarea cat mai optima a echipamentului medical achizitionat, suport tehnic asigurat de personalul nostru cu experienta in domeniu, asigurarea intretinerii periodice a aparatelor furnizate si interventia in service intr-un timp optim prin intermediul departamentului de service, autorizat de catre Ministerul Sanatatii.

 

Avem convingerea ca in acest mod atat clientii cat si partenerii nostrii - producatori de echipamente si dispozitive medicale - pot fi siguri ca impreuna cu Diacena Medical au o reprezentare profesionala si de incredere, capabila sa intampine si sa satisfaca cerintele si nevoile lor.

 

Diacena Medical este distribuitor si partener al mai multor firme producatoare de echipamente si aparatura medicala din Europa - Italia, Germania, Franta, Anglia, cat si din Statele Unite si Asia. Toti furnizorii nostri au implementate standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marcaj si atestare CE in conformitate cu cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarile legale din Romania.

 

Cheia succesului pentru Diacena Medical este profesionalismul, cunoasterea pietei, credibilitatea si nu in ultimul rand experienta tehnica.
Echipa Diacena Medical

 
 
 

Recomandări produse:

Teste tip Ishihara 38 planse Teste tip Ishihara 38 planse

Tabele pentru simt cromatic tip ISHIHARA – 38 planse

Încălzitor soluții perfuzabile Încălzitor soluții perfuzabile
Producător: Hawk

Încalzitorul de infuzie este un dispozitiv de încălzire a fluidului în interiorul setului de infuzie/setului de transfuzie sânge, bazat pe principiul transferului termic. El...

Preț: 150 euro fara TVa
Ecograf ocular 210S A/B Scan Ecograf ocular 210S A/B Scan

Ecograf ocular 210S A/B Scan Descriere: - inalta rezolutie a imaginii - caracteristici: B, B+B, B+A, A - zoom variabil in 8 trepte -...

Monitor Fetal Antepartum DB-30 Monitor Fetal Antepartum DB-30
Producător: Koreea

Monitor Fetal Antepartum DB-30 Convenabil, portabil si usor de folosit, DB-30 este cel mai bun monitor fetal antepartum, acesta oferind satisfactie cu toate caracteristicile...

Doppler fetal Star5000A Doppler fetal Star5000A

Doppler fetal Star 5000A Este proiectat pentru examinarea de rutina necesara la femeile insarcinate in spital, clinici, domiciliu. Dopplerul foloseste tehnica ultrasunetelor...