ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Laborator

Diacena Medical este o companie privata cu experienta pe piata aparaturii medicale din Romania, activitatea noastra fiind concretizata in import, comercializare si service pentru:
- aparatura si echipamente pentru dotari ambulante si autospeciale;
- aparatura pentru diagnosticare si tratament;
- aparatura pentru interventii, sali de operatie si ATI;
- instrumentar medical;
- echipamente pentru sterilizare;
- mobilier medical pentru cabinete, clinici si spitale.

 

Suntem promotorii si in acelasi timp adeptii convinsi ai unor relatii de parteneriat pe termen lung, bazate pe incredere si stima reciproca, criterii benefice din toate punctele de vedere ambelor parti.

 

Dorim sa fim partenerii dumneavoastra in realizarea actului medical de calitate, punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale performante, la preturi accesibile. In acest sens sprijinul nostru dorim sa fie: consultanta privind solutia de dotare adaptata nevoilor proprii a cabinetelor in functie de specialitatea medicala, respectare termenelor de livrare asumate, instruirea privind utilizarea cat mai optima a echipamentului medical achizitionat, suport tehnic asigurat de personalul nostru cu experienta in domeniu, asigurarea intretinerii periodice a aparatelor furnizate si interventia in service intr-un timp optim prin intermediul departamentului de service, autorizat de catre Ministerul Sanatatii.

 

Avem convingerea ca in acest mod atat clientii cat si partenerii nostrii - producatori de echipamente si dispozitive medicale - pot fi siguri ca impreuna cu Diacena Medical au o reprezentare profesionala si de incredere, capabila sa intampine si sa satisfaca cerintele si nevoile lor.

 

Diacena Medical este distribuitor si partener al mai multor firme producatoare de echipamente si aparatura medicala din Europa - Italia, Germania, Franta, Anglia, cat si din Statele Unite si Asia. Toti furnizorii nostri au implementate standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marcaj si atestare CE in conformitate cu cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarile legale din Romania.

 

Cheia succesului pentru Diacena Medical este profesionalismul, cunoasterea pietei, credibilitatea si nu in ultimul rand experienta tehnica.
Echipa Diacena Medical

 
 
 

Recomandări produse:

Defibrilator Rescue Life Defibrilator Rescue Life
Producător: Progetti - Italia

Defibrilator Rescue Life - Italia Defibrilare: Unda: tip BTE (exponential bifazic trunchiata). Impedanta: compensat, interval 25 - 200Ω. Timp incarcare: 6 sec pentru 230J...

Aspirator secretii Vega Aspirator secretii Vega
Producător: Italia

Aspirator secretii Vega - Italia Aparat compact pentru chirurgie de nivel mic, pentru absorbtie nazala, orala, traheica. Putere ajustabila continuu si indicator de absorbtie....

Targa pentru ambulante tip scaun rulant - 3E Targa pentru ambulante tip scaun rulant - 3E

Dimensiuni in pozitie ridicata (L x l x h): 190 x 59 x 85cm; 6 nivele de inaltime: 98cm, 94cm, 87cm, 77cm, 60cm si...

Seringa auriculara 100CC Janet Seringa auriculara 100CC Janet

Seringa auriculara sticla 100CC Janet. Dimensiuni: 14 x Ø 4.7 cm Dotare standard: 2 canule, una conica si una ovala. Impachetare individuata in cutie...

Defibrilator Rescue 230 Defibrilator Rescue 230
Producător: Progetti - Italia

Defibrilator Rescue 230 - Italia - Tip BTE (bifazic truncat exponential) - Manual si semiautomat conform AAMI DF 39 - Afisare text pe ecran...