ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Medicină generală Medicină generală Timisoara

Clinica Endo Cardio Med ofera pacientilor consultatii riguroase si complete, avand ca finalitate stabilirea exacta a diagnosticului si a tratamentului optim. De exemplu, in timpul consultatiei, care dureaza in medie 40 de minute, dr.Thalassinou include ecografie tiroidiana si paratiroidiana, iar pacientul este abordat dupa principiile medicale specifice clinicilor din strainatate.


De asemenea, se asigura continuitate in abordarea terapeutica complexa a cazurilor (consult clinic, efectuare investigatii paraclinice si de laborator, adresare in continuare a cazurilor chirurgicale medicilor specialisti de inalta performanta cu care se colaboreaza pentru rezolvarea completa a cazului), urmarirea pe termen lung a pacientului fiind asigurata in echipa.


Consultatiile sunt documentate electronic iar pacientul poate beneficia de rezultatul tiparit cu detalii medicale de specialitate. In plus, medicii trimitatori din reteaua ICMed vor avea acces la rezumatul consultului de specialitate si vor putea sa gestioneze mai eficient pacientii pe termen lung impreuna cu medicii specialisti de la Clinica Endo Cardio Med.

 

endocardiomed.ro

Ultimele recomandări de la pacienți:

06-10-2020
Kendi, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cel mai bun medic endocrinolog,nu am mai intalnit pe cineva ca si dumneaei,recomand cu cea mai mare incredere

03-08-2020
Dimulescu Petru, 71 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Competenta si profesionalism!

28-01-2019
Bunea Armean Andreea, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand pe doamna doctor Thalassinou Luminita din toate punctele de vedere. Un om minunat si un medic extraordinar. O persoana calma si calda care iti explica foarte bine tot ceea ce trebuie sa stii, ia in considerare toate aspectele problemei si se implica in gasirea celor mai bune solutii potrivite pt fiecare persoana in parte.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare