ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iasi

Cabinet Individual de psihologie Enea Rusu Lavinia oferă servicii de psihologie clinica și psihoterapie cognitiv comportamentală.

 

          Terapia cognitiv-comportamentală este un tip de tratament psihoterapeutic care îi ajută pe oameni să învețe cum să identifice și să schimbe modelele de gândire distructive sau perturbatoare care au o influență negativă asupra comportamentului și emoțiilor. Terapia  se concentrează pe schimbarea gândurilor negative automate care pot contribui  și agrava dificultățile emoționale, depresia și anxietatea. Aceste gânduri negative spontane au o influență dăunătoare asupra stării de spirit. Prin terapia cognitiv comportamentală, aceste gânduri sunt identificate, provocate și înlocuite cu gânduri mai obiective, mai realiste.

         Acest tip de psihoterapie presupune lucrul  alături de un psihoterapeut  într-un mod structurat, frecventând un număr limitat de şedinţe. Aceasta ajută în a deveni  conștienți de gândirea inexactă sau negativă, astfel încât să putem vedea mai clar situațiile provocatoare și să le răspundem într-un mod mai eficient.

           Psihoterapia poate fi un instrument foarte util  în tratarea tulburărilor de sănătate mintală, cum ar fi depresia, tulburarea de stres posttraumatic  sau o tulburare de alimentație. Terapia cognitiv-comportamentală  nu se adresează  însă exclusiv celor care  au o afecțiune de sănătate mintală şi poate fi un instrument eficient pentru a ajuta pe oricine să învețe cum să gestioneze mai bine situațiile de viață stresante.

 

Servicii oferite:

- psihoterapia tulburărilor de comportament alimentar;

- psihoterapie pentru fobii, anxietate, depresii;

- psihoterapia tulburarilor de somn;

- dezvoltare personala; 

- psihologie clinica.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare