ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihiatrie Psihiatrie Iasi
Centrului de recuperare neuropsihică - Clinica Euforia 
 
La noi, găsești o gamă largă de servicii psihologice, de la psihologie clinica, psihoterapie, hipnoza, terapie ABA, logopedie, terapie Neurofeedback, toate gândite să răspundă nevoilor tale.
Ne propunem să oferim nu doar servicii de calitate, ci și o experiență care să te facă să te simți înțeles și primit cu căldură . Fie că ai nevoie de consiliere psihologică pentru tine sau cei dragi, de evaluări specializate sau de terapii inovatoare precum Neurofeedback, suntem aici pentru tine și familia ta .
 
Pentru copii, avem programe speciale de evaluare și intervenție timpurie pentru diverse dificultăți, iar pentru adulți, oferim suport pentru a depăși momente dificile, precum depresia sau anxietatea.
Psihoterapia de cuplu și familie, consilierea psihologică, hipnoza clinica sau logopedia sunt doar câteva dintre serviciile prin care te susținem să îți îmbunătățești calitatea vieții și să te bucuri de fiecare zi.
Pas cu pas, de la Piatra Neamț la Iași, am crescut datorită încrederii și recomandărilor voastre . Fiecare persoană este unică, iar abordarea noastră este personalizată, axată pe nevoile și interesele tale .
Pasiunea mea pentru psihologie și dorința de a oferi cele mai bune servicii m-au motivat să urmez un parcurs educațional bogat, începând din 2010, și să acumulez peste 7 ani de experiență în domeniu.
Și avem vești bune! Am deschis și în Iași, concentrându-ne pe terapia Neurofeedback și Psihoterapie, pentru a fi mai aproape de voi.
Pentru a programa o consultație ne puteți contacta la numărul de telefon: 0741 660 679.
Muncim cu pasiune și dedicare pentru binele tău și al familiei tale. Așteptăm cu drag să facem parte din călătoria ta spre o viață mai fericită și împlinită!

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-04-2024
Radu, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere! M-a ajutat enorm!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare