ROmedic Firme medicale Consumabile si produse de unica folosinta

Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile, glucometre, tensiometre, aparate masaj, scaune, mese masaj, orteze, produse beurer, stetoscoape.


Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile cum ar fi aparate pentru masurarea colesterolului, trigliceridelor, glicemiei acid lactic, analizoare corporale, glucometre, electrocardiografe portabile, tensiometre automate sau clasice, stetoscoape, electrostimulatoare transcutanate pentru stimularea sistemului nervos sau pentru masaj, termometre, purificatoare si umidificatoare ale mediului ambiental, pedometre, cantare de bucatarie pentru masurarea precisa a alimentelor din dieta, etc.
Euro-Produse este o societate specializata in comercializarea online si offline de aparatura medicala si consumabile pentru utilizarea in ambulatoriul de specialitate, unitati sanitare precum si la domiciliul pacientilor.
Oferim peste 1500 de produse medicale cu inalte standarde de calitate la un raport pret/ calitate net in favoarea cumparatorilor si utilizatorilor.
Euro-Produse este distribuitor al marcilor: Beurer, Moretti, Lanaform, Sanitas, Littmann, Riester, Seca, Panasonic, Tiens, etc.
Scopul Euro-Produse este sa oferim produse de calitate la preturi rezonabile oricui are acces la internet, de a "subventiona" pretul pentru sanatate si sa livram produsele catre clienti in conditii de siguranta, rapid, discret si convenabil.

 

Magazine online cu produse:

 

http://www.euro-pc.ro

 

http://www.euro-medical.ro

 

http://www.comenzi-scaune.ro

Recomandări produse:

Masuta de servit MRS 988 Masuta de servit MRS 988
Producător: Moretti IT

Masuta de servit la pat cu picioare pliabile - MRS 988 Informaţii adiţionale: Cod produs: MRS 988. Tip...

Preț: 131.99 RON
Baston tripod sprijin pe cot-MRP719 Baston tripod sprijin pe cot-MRP719
Producător: Moretti

Baston tripod cu maner sprijin pe cot-MRP719 - MRP 719- Baston tripod reglabil in inaltime cu...

Preț: 99.00 RON
Perna electrica Beurer HK25 Perna electrica Beurer HK25
Producător: Beurer

Perna electrica HK 25-Beurer Germania Perna electrica este creata special pentru ameliorarea durerilor reumatismale, menstruale, etc. Ideala pentru serile reci!...

Preț: 150.00 RON
Masa cosmetica fixa H Masa cosmetica fixa H
Producător: International MM

Pat-masa cosmetica si de masaj fixa model H Pat cosmetic sau de masaj (prevazut cu gaura pentru fata) structura din...

Preț: 949.00 RON
Carucior pentru baie RS943 Carucior pentru baie RS943
Producător: Moretti

Carucior pentru baie din aluminiu cu actionare manuala - RS943 Carucior pentru baie din aluminiu vopsit (culoare albastra) ce faciliteaza deplasarea independenta...

Preț: 2,411.00 RON