ROmedic Firme medicale Aparatura medicala

Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile, glucometre, tensiometre, aparate masaj, scaune, mese masaj, orteze, produse beurer, stetoscoape.


Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile cum ar fi aparate pentru masurarea colesterolului, trigliceridelor, glicemiei acid lactic, analizoare corporale, glucometre, electrocardiografe portabile, tensiometre automate sau clasice, stetoscoape, electrostimulatoare transcutanate pentru stimularea sistemului nervos sau pentru masaj, termometre, purificatoare si umidificatoare ale mediului ambiental, pedometre, cantare de bucatarie pentru masurarea precisa a alimentelor din dieta, etc.
Euro-Produse este o societate specializata in comercializarea online si offline de aparatura medicala si consumabile pentru utilizarea in ambulatoriul de specialitate, unitati sanitare precum si la domiciliul pacientilor.
Oferim peste 1500 de produse medicale cu inalte standarde de calitate la un raport pret/ calitate net in favoarea cumparatorilor si utilizatorilor.
Euro-Produse este distribuitor al marcilor: Beurer, Moretti, Lanaform, Sanitas, Littmann, Riester, Seca, Panasonic, Tiens, etc.
Scopul Euro-Produse este sa oferim produse de calitate la preturi rezonabile oricui are acces la internet, de a "subventiona" pretul pentru sanatate si sa livram produsele catre clienti in conditii de siguranta, rapid, discret si convenabil.

 

Magazine online cu produse:

 

http://www.euro-pc.ro

 

http://www.euro-medical.ro

 

http://www.comenzi-scaune.ro

Recomandări produse:

Sandale medicale 1040R Sandale medicale 1040R
Producător: Medi

Sandale medicale 1040 Roze – DAMA Sandale ortopedice dama, fabricate din materiale naturale cu brant anatomic. Modele clasice, decupate foarte...

Preț: 149.00 RON
Rolator 3 roti si cos RP685B Cryo Rolator 3 roti si cos RP685B Cryo
Producător: Moretti

Rolator cu 3 roti si cos model RP685B Cryo-Moretti Italia RP685B CRYO - Rolator cu 3 roti si...

Preț: 395.00 RON
Patura electrica RI-402 Patura electrica RI-402
Producător: BEPER-ITALIA

Patura electrica model RI-402 Beper Italia Descriere: Beper RI-402 Patura electrica Beper Italia Beper RI-402 Patura...

Preț: 187.00 RON
Electrocardiograf cu 6 canale, inclusiv accesorii standard- SE-6 Electrocardiograf cu 6 canale, inclusiv accesorii standard- SE-6
Producător: Moretti IT

Electrocardiograf cu 6 canale, inclusiv accesorii standard- SE-6 Informaţii adiţionale produs: Categorie produs: Aparatura...

Preț: 5,878.00 RON
Tub stetoscop Littmann 71 Cardiology Tub stetoscop Littmann 71 Cardiology
Producător: 3M Littman

Tub si brate pentru stetoscop 3M™ Littmann® Master Cardiology™, Cardiology III™ si Cardiology S.T.C. Tub si brate...

Preț: 650.00 RON