ROmedic Firme medicale Instrumente chirurgicale

Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile, glucometre, tensiometre, aparate masaj, scaune, mese masaj, orteze, produse beurer, stetoscoape.


Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile cum ar fi aparate pentru masurarea colesterolului, trigliceridelor, glicemiei acid lactic, analizoare corporale, glucometre, electrocardiografe portabile, tensiometre automate sau clasice, stetoscoape, electrostimulatoare transcutanate pentru stimularea sistemului nervos sau pentru masaj, termometre, purificatoare si umidificatoare ale mediului ambiental, pedometre, cantare de bucatarie pentru masurarea precisa a alimentelor din dieta, etc.
Euro-Produse este o societate specializata in comercializarea online si offline de aparatura medicala si consumabile pentru utilizarea in ambulatoriul de specialitate, unitati sanitare precum si la domiciliul pacientilor.
Oferim peste 1500 de produse medicale cu inalte standarde de calitate la un raport pret/ calitate net in favoarea cumparatorilor si utilizatorilor.
Euro-Produse este distribuitor al marcilor: Beurer, Moretti, Lanaform, Sanitas, Littmann, Riester, Seca, Panasonic, Tiens, etc.
Scopul Euro-Produse este sa oferim produse de calitate la preturi rezonabile oricui are acces la internet, de a "subventiona" pretul pentru sanatate si sa livram produsele catre clienti in conditii de siguranta, rapid, discret si convenabil.

 

Magazine online cu produse:

 

http://www.euro-pc.ro

 

http://www.euro-medical.ro

 

http://www.comenzi-scaune.ro

Recomandări produse:

Stetoscop RIESTER Duplex-Baby Stetoscop RIESTER Duplex-Baby
Producător: Riester

Stetoscop RIESTER Duplex® baby Cod produs : RIE4041 Brand : Riester Germany...

Preț: 116.42 RON
Set pietre masaj gri inchis 64 Set pietre masaj gri inchis 64
Producător: International MM

Set pietre de masaj gri inchis 64 bucati Setul contine in total 64 de bucati de pietre...

Preț: 800.00 RON
Rolator aluminiu 4 roti model MRP510G Rolator aluminiu 4 roti model MRP510G
Producător: Moretti

Rolator aluminiu 4 roti, cu sezut, spatar si cos-MRP510G - manere ergonomice, reglabile pe inaltime- pliabil...

Preț: 844.00 RON
Ghete ortopedice 648 Ghete ortopedice 648
Producător: OrtoMed

Ghete ortopedice OrtoMed model 648 Ghetele ortopedice medicale OrtoMed® sunt destinate atat persoanelor care au diverse afectiuni ale picioarelor, cat...

Preț: 169.00 RON
Tensiometru Omron de brat M400 Tensiometru Omron de brat M400
Producător: Omron

Tensiometru Omron de brat complet automat model M400 Tensiometru de brat complet automat Omron M400, ofera o masurare corecta si rapida a...

Preț: 280.00 RON