ROmedic Firme medicale Echipamente medicina alternativa

Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile, glucometre, tensiometre, aparate masaj, scaune, mese masaj, orteze, produse beurer, stetoscoape.


Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile cum ar fi aparate pentru masurarea colesterolului, trigliceridelor, glicemiei acid lactic, analizoare corporale, glucometre, electrocardiografe portabile, tensiometre automate sau clasice, stetoscoape, electrostimulatoare transcutanate pentru stimularea sistemului nervos sau pentru masaj, termometre, purificatoare si umidificatoare ale mediului ambiental, pedometre, cantare de bucatarie pentru masurarea precisa a alimentelor din dieta, etc.
Euro-Produse este o societate specializata in comercializarea online si offline de aparatura medicala si consumabile pentru utilizarea in ambulatoriul de specialitate, unitati sanitare precum si la domiciliul pacientilor.
Oferim peste 1500 de produse medicale cu inalte standarde de calitate la un raport pret/ calitate net in favoarea cumparatorilor si utilizatorilor.
Euro-Produse este distribuitor al marcilor: Beurer, Moretti, Lanaform, Sanitas, Littmann, Riester, Seca, Panasonic, Tiens, etc.
Scopul Euro-Produse este sa oferim produse de calitate la preturi rezonabile oricui are acces la internet, de a "subventiona" pretul pentru sanatate si sa livram produsele catre clienti in conditii de siguranta, rapid, discret si convenabil.

 

Magazine online cu produse:

 

http://www.euro-pc.ro

 

http://www.euro-medical.ro

 

http://www.comenzi-scaune.ro

Recomandări produse:

Patura electrica 065 Patura electrica 065
Producător: Innofit

Patura electrica pentru doua persoane din poliester Patura electrica trebuie pornita cu o ora inainte de a merge la...

Preț: 180 RON
Patura electrica 062 Patura electrica 062
Producător: Innofit

Patura electrica pentru o persoana din lana sintetica (cu manual utilizare .doc) Patura electrica trebuie pornita cu o ora inainte...

Preț: 140
Husa masaj cu incalzire model INN-039 Innofit Italia Husa masaj cu incalzire model INN-039 Innofit Italia
Producător: Innofit

Husa masaj cu incalzire model INN-039 Innofit Italia Confort, sanatate, stil, intr-un singur cuvant-marca Innofit Italia INN-039 Husa masaj cu incalzire...

Preț: 220 lei
Perna electrica 072 Perna electrica 072
Producător: Innofit

Perna incalzita cu trei nivele de temperatura Pentru a incalzi fiecare parte a corpului. Acesta este captusita cu un...

Preț: 90 RON
Perna electrica 073 Perna electrica 073
Producător: Innofit

Perna incalzita pentru spate si gat cu trei nivele de temperatura Pentru a va incalzi spatele si gatul. Acesta...

Preț: 115 RON