ROmedic Cabinete medicale Targoviste Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Targoviste

Psihoterapia este un proces prin intermediul caruia pot fi analizate trairile emotionale, gandurile, temerile, istoria personala de viata sau sentimentele, cu ajutorul unor tehnici sau metode specifice acesteia.

 

In esenta, psihoterapia analitica este relatia terapeutica in care psihoterapeutul te insoteste in drumul pe care-l strabati spre propria descoperire de sine si, de ce nu, propria devenire. Este o relatie consistenta, dinamica, bazata pe incredere reciproca si care are ca scop repozitionarea valorilor personale, intelegerea propriei personane, intelegerea reactiilor personale sau ale celor din jur si, nu in ultimul rand, diminuarea gradului de nemultumire sau suferinta. Fundamental, insa, este drumul catre propria maturizare psihologica si autonomie.

 

Despre toate acestea te invit sa vorbim in cadrul sedintelor de psihoterapie, unde te voi insoti cu toata experienta mea personala si profesionala si unde voi privi cu obiectivitate si fara a te judeca, indiferent de gandurile sau problemele cu care te confrunti.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!