English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Psihologie Psihologie Ploiesti

Educația și formarea mea profesională, dar și călătoria mea interioară, mă susțin în însoțirea celor care întâmpină: dificultăți emoționale recurente sau ocazionale (anxietate, temeri, depresie, stress, lipsă de încredere și/sau respect de sine, etc.), dificultăți relaționale, disconfort difuz (pierderea conexiunii cu sensul vieții, lipsa împlinirii, scăderea sau absența bucuriei de a trăi, aspirația către o altă viață).


În practica mea adaug instrumente precum constelatiile sistemice (pe care le organizez lunar in Ploiesti si Bucuresti), terapia prin artă, meditație/vizualizare, terapie psiho-corporală, toate acestea vizând o abordare ce include planurile emoțional, mental, fizic, energetic, spiritual.

 

Constelatiile sistemice pot aduce lumina si claritate asupra provocarilor din viata noastra. Aceasta abordare terapeutica poate oferi o perspectiva noua, eliberare emotionala si rezolvarea conflictelor interioare și relaționale. Se restabileste ceea ce a functionat in mod defectuos in sistemul de familie punand in miscare legile descoperite de Bert Hellinger: apartenenta (niciun membru nu poate fi uitat sau exclus), ordinea (fiecare membru are locul sau in familie) si echilibrul intre a da si a primi.

 

Cu ajutorul procedurii de bioscanare Zyto, putem afla ce impact au factorii de stres interni și externi asupra echilibrului fizic și emoțional. Scanarea Zyto foloseste tehnologia biofeedback si se bazeaza pe principiul ca organismul nostru emite frecvente electromagnetice specifice pentru fiecare organ, tesut si sistem din corp. Aceste frecvente sunt masurate prin intermediul dispozitivului de scanare si sunt comparate cu o baza de date de referinta pentru a determina daca sunt prezente disfunctii sau dezechilibre in organism. Un avantaj major al scanarii ZYTO este ca poate oferi informatii valoroase inainte ca orice simptome sa apara. Astfel, scanarea ZYTO poate ajuta la identificarea problemelor de sanatate in stadii incipiente si poate oferi oportunitatea de a lua masuri preventive pentru a impiedica aparitia unor provocari medicale in viitor.


Am convingerea că noi toți avem resursele necesare pentru a ne depăși dificultățile, iar rolul meu este acela de a fi un însoțitor pentru conștientizarea lumii interioare, a valorilor și resurselor personale.


Despre mine si activitatea mea, aici:
https://www.facebook.com/PsihologCristinaGrigore

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare