ROmedic Cabinete medicale Campina Cabinete Chirurgie vasculară Chirurgie vasculară Campina

Bine ati venit la Centrul Medical Helpsana !
Policlinical Helpsana este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Campina, jud.Prahova.
Inca de la infiintare, din 2008, managementul companiei a acordat o atentie deosebita investitiilor in aparatura medicala de ultima generatie, cat si in personalul medical de inalta calificare si o bogata experienta in domeniu.
Centrul Medical Helpsana ofera consultatii medicale de specialitate, diagnostic si tratament in ambulatoriu, analize medicale de laborator, precum si servicii medicale de medicina muncii.
Aflandu-ne in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Prahova, oferim consultatii si tratament gratuite de recuperare medicala (fizioterapie), cu ajutorul unor aparate medicale de mare performanta (PhysioMed - Germania).
De asemenea efectuam toate analizele uzuale, cu ajutorul unui laborator dotat cu aparatura noua si cu specialisti de exceptie.
Venim in sprijinul firmelor cat si a angajatilor in vederea efectuarii examenelor periodice de control medical de medicina muncii, avand medici specialisti si personal calificat in domeniu.
Consideram ca un om sanatos se gandeste la mii de lucruri, iar cel bolnav doar la unul singur : SANATATEA!
De aceea puneti pret pe sanatatea voastra, ea este mai importanata decat toate!

Ultimele recomandări de la pacienți:

12-06-2019
N L, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumiri domnului doctor Arabagiu Ion!

Cu stima si consideratie,
Fiica unui fost pacient

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare