ROmedic Cabinete medicale Brasov Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Brasov

Medicină alternativă și naturistă în Brasov

Tehnici de masaj:

- Gua Sha este o tehnica medicala folosita pentru a inlatura stagnarea sangelui, care blocheaza tesuturile, impiedicand functionarea organelor si a sistemului imunitar. Gua Sha este o tehnica terapeuticafolosita in Asia de Est. Gua inseamna frecare, iar sha este termenul folosit pentru a descrie acumularea sangelui la suprafata pielii.- Masaj Tehnica Raindrop este un procedeu de ungere cu uleiuri esentiale naturale, folosind mainile, prin care pozitionam organismul intr-o stare buna prin metode relaxante si revigorante. Uleiurile foarte concentrate sunt aplicate in picaturi pe spate.- Masajul cu miere este puternic detoxifiant, tonifiant si puternic revigorant pentru intreg organismul.- Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie si fiziologie din medicina vestica.Terapii:

- Terapia geotermala este o metoda de masaj ce foloseste roci vulcanice din bazalt incalzite si uleiuri de masaj, integrand astfel incalzirea zonelor masate cu masajul traditional- Terapia durerii cu tratament injectabil homeopat cu ZEEL si DISCUS COMPOSITUM- Chiroterapia este o metoda de tratare si prevenire a disfunctiilor sistemului osos si muscular si a efectelor acestora asupra sistemului nervos. Tehnica propriu-zisa consta in rearanjarea manuala a vertebrelor, restabilind astfel echilibrul coloanei si inlaturand atat durerile de spate, dar si durerile de cap.- Hirudoterapia,adica terapia cu ajutorul lipitorilor este un nou remediu non-invaziv pentru diferite afectiuni. Hirudina este substanta pe care se bazeaza aceasta terapie si este identificata in saliva acestor organisme vii. Lipitorile se aplica pe anumite zone al pielii in functie de afectiune.- Aromaterapie - terapie cu uleiuri esentiale terapeutice- Tratamentul cu Lumina tip Bioptron, foloseste un anumit spectru al luminii, asa cum se intalneste si in radiatia solara, excluzand insa radiatiile potential nocive, precum cele ultraviolete.- Reflexoterapia este tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiiind sensibile (dureroase). Poate fi aplicata la toate categoriile de varsta, profilactic si pentru afectiuni acute sau cronice. Marele avantaj consta in completa lipsa de toxicitate.- Gemoterapia, numita si terapia cu muguri, este o ramura a fitoterapiei, care isi propune sa previna si sa trateze o varietate de probleme de sanatate cu ajutorul remediilor vegetale.- Apipunctura este terapia care se bazeaza pe utilizarea veninului de albine provenit fie direct din acul albinei fie din fiole sterilizate anterior pregatite.Tratamente:

- Reiki este o tehnica de vindecare cu mainile aplicate pe corp, foarte sigura, placuta, neagresiva si care utilizeaza energia pentru a trata dureri fizice fara sa apeleze la apasare, manipulare sau masaj.- Tratamentul galvanic SPA de reintinerire faciala este o tehnica dermato-cosmetica bazata pe efectul curentilor electrici de joasa intensitate (curenti galvanici) care faciliteaza patrunderea in piele a ingredientelor active (cu rol anti-aging).- Tratamentul galvanic body spa anticelulitic introduce ingrediente speciale in profunzimea pielii. Ingredientele sunt incarcate cu sarcini specifice, asigurand o functie bine determinata. Ele au menirea de a scoate impuritatile din piele si de a face posibila absorbtia substantelor active care au la baza antioxidanti- ASEA apa cu molecule redox

Listă servicii:

 
Programare