ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

Firma noastra a fost infintata in mai 2003 din dorinta de a aduce pe piata romanesca ultimele noutati de tehnologie si metodologie in domeniul aparaturii medicale, a aparaturii de laborator si cercetarea precum, si corelare si implementarea acestora in tendinta de informatizare si telemedicina.


Scopul nostru este sa fim cat mai aproape de client printr-o comunicare cat mai amiabila si mai accesibila, pentru a-i intelege nevoile si cerintele si a-i oferi cele mai bune solutii de achizitionare, implementare si mentenanta. Pentru aceasta colaboram cu firme din tara si strainatate si suntem in permanenta cautare de noi colaboratori, incercand sa aducem impreuna solutii moderne si inovatoare pentru o mai buna dotare si dezvoltare a sectorului medical.


La noi veti gasi:
CALITATE
PROMTITUDINE
SERIOZITATE

 

 

Recomandări produse:

Foarfece monopolar Metzenbaum-curb-18 cm(7``) Foarfece monopolar Metzenbaum-curb-18 cm(7``)
Producător: Gima Italia

Foarfece monopolar Metzenbaum-curb-18 cm(7‘‘) Prevazut cu o conexiune de 4mm pentru cablurile standard monopolare. Compatibil cu Gima, LED, Erbe si alte unitati electrochirurgicale.

Preț: 74.97 EUR
Tub neon pentru 27366 Tub neon pentru 27366
Producător: Gima Italia

Tub neon de rezerva pentru 27366.

Preț: 20.23 EUR
Cantar de precizie Cantar de precizie
Producător: Gima Italia

- Capacitate: 5 kg •- ecran LCD: 35 x 15 mm•- Senzitivitate: 1 g - Dimensiuni: 190 x 160 x h 50 mm- Baterie:...

Preț: 20.83 EUR
CALLIOPE-Telescop Galilean 3x - chirurgical (distanta de lucru 45cm) CALLIOPE-Telescop Galilean 3x - chirurgical (distanta de lucru 45cm)
Producător: Gima Italia

Sistem VISION MODULAR Un sistem unic de modulare pentru toate nevoile dumneavoastra.Puteti combina elemente pentru a proteja,mari,aprinde,...Orice componenta poate fi utilizata independent sau in...

Preț: 892.5 EUR
Noptiera spital simpla Solo Noptiera spital simpla Solo

- Reglabila pe înălțime - noptiera mobila avand patru roți duble pentru manevrabilitate usoara. Dimensiuni - Latime 60 cm, adancime 40...

Preț: 226.1 EUR