ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

Firma noastra a fost infintata in mai 2003 din dorinta de a aduce pe piata romanesca ultimele noutati de tehnologie si metodologie in domeniul aparaturii medicale, a aparaturii de laborator si cercetarea precum, si corelare si implementarea acestora in tendinta de informatizare si telemedicina.


Scopul nostru este sa fim cat mai aproape de client printr-o comunicare cat mai amiabila si mai accesibila, pentru a-i intelege nevoile si cerintele si a-i oferi cele mai bune solutii de achizitionare, implementare si mentenanta. Pentru aceasta colaboram cu firme din tara si strainatate si suntem in permanenta cautare de noi colaboratori, incercand sa aducem impreuna solutii moderne si inovatoare pentru o mai buna dotare si dezvoltare a sectorului medical.


La noi veti gasi:
CALITATE
PROMTITUDINE
SERIOZITATE

 

 

Recomandări produse:

Saculet E3 Saculet E3
Producător: Gima Italia

Saculeti model E3 de diferite culori:rosu,albastru,galben si verde. Saculeti cu fereastra,prevazuti cu o banda velcro pentru fixare. Model: E3 Dimensiune: 28 x 15 x...

Preț: 6.43 EUR
Pat spital Standard Plus – cu rotile Ø 100 mm Pat spital Standard Plus – cu rotile Ø 100 mm
Producător: Gima Italia

Caracteristici: Capetele patului sunt fabricate din plastic laminat in cadru din otel cromat. Platforma pentru saltea rigida, tip plasa, cadru metalic vopsit epoxidic. Rotile...

Preț: 309.4 EUR
Sonda US ACC 940/1 Sonda US ACC 940/1
Producător: EMS

Sonda US ACC 940/1

Preț: 416.5 EUR
Tavita renala 200 x 98 mm – 500 ml Tavita renala 200 x 98 mm – 500 ml
Producător: Gima Italia

Aceste tavite sunt fabricate din polipropilena si sunt concepute pentru sterilizarea in autoclav a intrumentelor medicale.

Preț: 3.39 EUR
Bec laringoscop halogen-3.5V Bec laringoscop halogen-3.5V
Producător: Gima Italia

Bec laringoscop halogen-3.5V din gama de accesorii "GIMA GREEN".

Preț: 22.61 EUR