ROmedic Cabinete medicale Cluj Napoca Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Cluj Napoca

Cabinetul de kinetoterapie, fizioterapie și hidroterapie în Cluj-Napoca. Gamă variată de servicii și echipă de profesioniști.
In centrul nostru fiecare pacient beneficiaza de un program de tratament individualizat in functie de patologie, stabilindu-se in urma consultatiei de specialitate tipul si numarul de proceduri necesar.
Centrul e dotat cu aparate de electro si hidroterapie din cea mai noua generatie cu posibilitati multiple de tratament unic sau combinat. Personalizarea, individualizarea si permanenta adaptare a parametrilor de tratament sunt optiuni importante pe care le putem realiza in diverse modalitati pentru a satisface pretentiile.

Ultimele recomandări de la pacienți:

12-08-2019
Toma Florentina, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand.

05-07-2018
Adorjáni Ildikó, 60 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand cu intésére pe D-na De. Cucu Nora pentru profesionalismul de care da dovada. M-a examinat minutios punandu-mi multe intrebari şi fiind atenta la raspunsurile şi reactiile mele. RMN-ul l-a examinat ,a concluzionat cele vazute si abia dupa aceea a citit ce scris medicul care l-a citit "din oficiu". Cele doua diagnosticuri date au coincis.
Recomandarile şi tratamentul pe care l-am primit m-au áhítat să mă refac intr-un timp scurt.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare