ROmedic Firme medicale Aparatura medicala

Linde Gas a intrat pe piaţa de gaze tehnice din Romania în 1996 formând o societate mixtă împreună cu UMT. În 1998 a preluat acţiunile în proporţie de 100 %, devenind astfel unic asociat. În primii cinci ani de dezvoltare în România, Linde a construit staţia de îmbuteliere din Timişoara (1997), a modernizat instalaţiile de separare a aerului din Timişoara, Brazi şi Cluj, a fuzionat cu compania competitoare AGA (2000), formându-şi în acelaşi timp o reţea de parteneri de distribuţie în toate oraşele importante din România. Începând cu anul 2000 Linde şi-a diversificat punctele de producţie prin construirea unor fabrici de acetilenă în Timişoara şi Galaţi, şi a unei staţii de îmbuteliere hidrogen în Râmnicu Vâlcea.

 

Odată cu masiva investiţie în noua fabrică de separare a aerului de la Râmnicu Vâlcea în anul 2003, Linde Gaz România şi-a redistribuit capacităţile de producţie, situându-le în locaţii strategice, în apropierea clienţilor importanţi, închizându-le pe unele vechi, neperfomante şi deschizând altele noi, care să eficientizeze activitate de producţie şi distribuţie. A urmat fabrica de separare a aerului de la Oţelu Roşu în anul 2008. Astfel acoperirea naţională garantează livrări prompte şi sigure celor peste 10.000 clienţi, în toate locaţiile acestora şi la orice volum necesar.

 

Construind instalaţii moderne şi competitive, Linde Gaz România a creat nu doar o afacere stabilă şi profitabilă, ci şi locuri de muncă sigure.

 

Având în vedere anvergura afacerii Linde a construit în 2003, în Bucureşti o clădire de birouri. Câţiva ani mai târziu s-a demarat şi finalizat construcţia noului sediu administrativ din Timişoara. Astfel echipa de peste 350 specialişti se bucură de spaţii ergonomice si moderne în care perfecţionează în permanenţă soluţiile tehnice oferite clientilor.

 

Din anul 2012,prin preluarea companiei Oxigenplus,Linde Gaz Romania are in portofoliu si departamentul Homecare care dejaare are o vastă experiență în numeroasele afecțiuni care pot fi ținute sub control prin intermediul serviciilor noastre la domiciliu.


Colaborăm îndeaproape cu pacienții și cu clinicienii pentru a oferi un program de tratament la domiciliu care să corespundă nevoilor individuale, să ajute la îmbunătățirea calității vieții, să genereze încredere și să ofere liniște pacientului.
Principala noastră preocupare este asistența respiratorie la domiciliu, cu o serie de terapii suplimentare aferente, pentru pacienții cu boli cronice. Domeniile noastre de tratament includ:

  • Oxigenoterapia la domiciliu
  • Terapia ventilatorie
  • Terapia tulburărilor de somn
  • Aerosoloterapia
  • Managementul secretiilor respiratorii
  • Determinarea saturatiei de oxigen
  • Reabilitarea pulmonară

Aceste terapii pot fi sprijinite prin servicii extra ce includ evaluări, monitorizare de la distanţă, exerciţii fizice şi programe de educare.

 

Recomandări produse:

Dispozitiv pentru screening-ul BPOC-COPD 6 Dispozitiv pentru screening-ul BPOC-COPD 6
Producător: VITALOGRAPH UK

COPD 6 USB   Dispozitivul pentru screening-ul BPOC permite identificarea timpurie a pacientilor nediagnosticati cu BPOC inca dinaintea aparitiei simptomelor specifice. Milioane de pacienti...

C-pap Auto Dream Station C-pap Auto Dream Station
Producător: PHILIPS

Dispozitiv pentru terapia apneei de somn cu presiune pozitiva autoreglabila   Functie FLEX (C-Flex, C-Flex+, A-Flex) de ajustare a presiunii in momentul expirului...

Preț: 3500
Peakflowmetru electronic ASMA 1 Peakflowmetru electronic ASMA 1
Producător: VITALOGRAPH UK

Descriere:   Peakflowmetru electronic ASMA-1 si ASMA-1 USB     Foarte util pentru monitorizarea astmului   -Masoara PEF si FEV1...

AirFit F20 Masca oronazala AirFit F20 Masca oronazala
Producător: RES MED

Descriere tehnica:   Masca conține ventilație pasivă pentru a proteja împotriva reinhalarii. Presiunea de terapie : intre : 3-30 cm H2O Rezistenta : la...

AirFit N20-Masca CPAP Nasal AirFit N20-Masca CPAP Nasal
Producător: RES MED

Descriere tehnica:   Masca conține ventilație pasivă pentru a proteja împotriva reinhalarii. Presiunea de terapie : intre : 4-30 cm H2O Rezistenta : la...