ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

LSM MEDICAL CLINIC este o clinica privata de psihiatrie si psihoterapie pentru copii, adolescenti si parinti.

 

Pentru serviciile acordate copiilor si adolescentilor Clinica are contract cu CASMB. Asiguram: consultatie de specialitate, medicatie specifica, evaluare psihologica, psihoterapie.

Cu toate ca este o clinica relativ nou infiintata, echipa este alcatuita din medici cu experienta de peste 20 de ani in Spitalele de Psihiatrie din Bucuresti ( Spitalul Clinic" Al.Obregia" si Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr.Gorgos"). Noi am inteles ca este necesar sa le oferim copiilor si adolescentilor o asistenta specializata intr-un mediu prietenos, care sa nu ii stigmatizeze si care sa nu sperie parintii.

 

Acordam asistenta specializata pentru tulburarile specifice perioadei copilariei, cat si perioadei adolescentei si anume: tulburare de spectru autist, tulburari de opozitie, enurezis, ADHD, tulburari anxioase, TOC, tulburari de alimentatie, consumul de substante ilegale.

Serviciul de logopedie acopera o arie larga de interventie atat la varstele mici cat si cele din perioada adolescentei.

Interventia psihoterapeutica acopera o plaja larga de interventie: terapie individuala, psihoterapie de familie, psihoterapie de cuplu, EFT, grup de suport pentru parinti, terapie de grup pentru adolescenti.   

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare