ROmedic Cabinete medicale Botosani Cabinete Neurochirurgie Neurochirurgie Botosani

Infiintat in 1997, Dispensarul Policlinic Lux-Ro a reusit sa se impuna in activitatea medicala botosaneana prin servicii de calitate oferite pacientilor sai, prin consultatiile medicilor specialisti si prin aparatura ultramoderna folosita.


Lux-Ro se afla in topul preferintelor pacientilor botosaneni datorita standardelor occidentale la care se ridica, nu doar in cea ce priveste calitatea serviciilor medicale, ci si respectul pentru confortul pacientului.


Dispensarul Lux-Ro ofera pacientilor sai posibilitatea realizarii programarilor din timp, a asteptarii consultatiei intr-o ambianta placuta, intr-un spatiu decorat modern, beneficiind de deplina atentie a unui personal amabil.


Calitatea actului medical realizat in cadrul Lux-Ro este garantata de folosirea aparatelor de inalta performanta, de ultima generatie, si de competenta doctorilor specialisti din orasul Botosani sau din centrele medicale universitare.


Toate aceste aspecte au facut ca Dispensarul Policlinic Lux-Ro sa devina unul dintre centrele de diagnostic cele mai apreciate din orasul Botosani, datorita eforturilor permanente de a fi la inaltimea standardelor ocidentale.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

30-09-2022
Diaconita Nelu, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

07-03-2022
Racu Monica, 26 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

08-06-2021
Corjescu Florentina, 38 ani

Părerea generală: Mulțumit

Recomand cu incredere serviciile Luxro ,o a doua sansa la viața, mulțumim luxro


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!