ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Pneumologie Pneumologie Bucuresti

 

Te confrunți cu dificultăți de respirație, tuse constantă, respirație șuierătoare, simți disconfort la inspir și expir? Bolile respiratorii ne pot afecta considerabi calitatea vieții. De multe ori amânăm vizita la medic chiar și în cazul prezenței unor simptome, însă acest lucru nu poate decât să ducă la agravarea simptomelor și a afecțiunii.

 

Pneumologia este specialitatea medicală ce se ocupă cu studiul și tratamentul afecțiunilor sistemului respirator, de la bronșite, pneumonii, BPOC, astm bronic, până la neoplasme, apnee de somn sau tabagism.

 

Asigurăm consult, diagnostic și tratament pentru diverse patologii ale sistemului respirator, pentru o sănătatea de fier a plămânilor și căilor aeriene.

 

Dr. Mirela Mandache vă oferă servicii de diagnostic și tratament în domeniul pneumologiei, indiferent de vârstă.

 

Pregătirea profesională  și experiența acumulată pe parcursul anilor recomandă cabinetul  în vederea tratarii bolilor pulmonare. Profesionalismul și devotamentul se împletesc armonios pentru servicii medicale de calitate la prețuri avantajoase. Actul medical este susținut și de aparatura medicală modernă și eficientă și tehnicile medicale de nivel înalt pentru un diagnostic sigur și un tratament eficient.

 

Fiecare pacient merită servicii medicale de calitate, merită respect, empatie și seriozitate!

 

Vă promitem un act medical sigur, bazat pe profesionalism și încredere, empatie și seriozitate! Aveți grijă de sănătatea plămânilor dumneavoastră!

 

Vă invităm să consultați lista completă de servicii pe care le oferim și vă așteptăm, pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră!

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

09-01-2020
Talimba Adriana, 27 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cea mai tare doctora! Profesionistă și empatica.

31-07-2017
Lazar Dana, 67 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu toata increderea serviciile medicale de specialitate oferite de cabinetul d-nei dr. Mandache Mirela.
Serviciile medicale oferite denota profesionalism, grija si respect fata de pacient.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!