ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Cardiologie Intervențională Cardiologie Intervențională Galati

Pasiunea pentru medicina mi-a fost insuflata in familie si sunt recunoscator pentru acest lucru intrucat a lucra in acest domeniu inseamna sa ajuti cu adevarat oamenii.
Satisfactia pe care o simti atunci cand reusesti sa vezi zambetul unui om insanatosit este incomensurabila si este motivul pentru care am dedicat atat de multi ani studiului si practicii in domeniul cardiologiei.
Mi-a placut intotdeauna sa am informatii complete si sa cunosc tot ceea ce apare nou in domeniul meu de activitate astfel incat sa pot sprijini cu adevarat pacientii, ca atare am raspuns tuturor provocarilor care au venit catre mine pe aceasta directie in sensul de concursuri, stagii in tara sau strainatate, examene suplimentare sau orice a fost necesar de facut pentru a ma simti pregatit.

 

Am ales sa lucrez in colaborare si cu Clinica Hiperdia Galati, Clinica Medlife Galati, Spitalul de Urgente Sf. Andrei Galati precum si cu Spitalul Monza Bucuresti, Spitalul Sanador Bucuresti, Centrele de Excelenta Ares Bucuresti pentru a putea aplica absolut tot ceea ce am invatat si a reusi sa am aport real in vindecarea oamenilor.
Ca om, ma consider pragmatic, dedicat in tot ceea ce fac si, in acelasi timp, pozitiv si calm si sunt convins ca acest mod al meu de a fi ma sprijina in a realiza un act medical de calitate.

 

Urmatoarele date le consider a fi relevante pentru a sustine experienta pe care o am:
2002 – 2008 : Facultatea de Medicina Generala in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti
2008 : Concurs national de rezidentiat cu alegerea specializarii in Cardiologie
2009 – 2010 : Rezidentiat Cardiologie in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti – Sectia Clinica Cardiologie
2010- 2011 : Stagii de terapie intensiva coronarieni si ecocardiografie in centre universitare din Franta: CHU Antoine Beclere Clamart Paris si CHU Strasbourg
2012- 2015 : Pregatire in cardiologie interventionala( in cadrul Laboratorului de Cateterism Cardiac al Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti): tratamentul prin angioplastie cu stent al anginei pectorale si infarctului miocardic acut; participare la programul national de tratament interventional al infarctului miocardic acut (STEMI)
octombrie 2014 : sustinerea examenului de obtinere a gradului de Medic Specialist Cardiologie
2015 – prezent : medic specialist cardiolog in cadrul Sectiei Clinice Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Sf Apostol Andrei Galati
Membru al Societatii Europene de Cardiologie
Membru al Societatii Europene de Cardiologie Interventionala

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-04-2021
Rodica Serbanoiu, 59 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Într-adevăr un medic tanar si foarte bun profesionist, dedicat meseriei,implicat,aproape de pacienți și foarte promt în ati da indicații si sfaturi.Ma bucur ca avem în Galați un asa medic cardiolog pe care îl recomand tuturor care au probleme cardiologie. Va mulțumesc domnule doctor pentru ca pe lângă profesionalism sunteți un adevărat OM.

22-10-2019
Stela Gherasimovici Stelutza, 52 ani

Părerea generală: Mulțumit

Domnuldoctor Marinescu este o persoană cu suflet bun şi de încredere .Te poți baza ptr experiența ce o are.Mult succes donmul doctor. Cu stima şi respect Stela Gherasimovici. 16416

07-11-2018
Gheorghiu Ionica, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un adevarat profesonist , dedicat meseriei, un medic tanar si foarte bine pregatit.
Se implica pentru a gasi solutii bune , in favoarea pacientului.
Mi-a salvat sotul de la moarte si ii voi fi recunoscatoare toata viata.
Il recomamd cu cea mai mare incredere!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare