ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Bucuresti

Îndepărtare tatuaje cu laserul de ultimă generație - Quanta System Q-Plus Evo

Îndepărtare tatuaje cu laserul de ultimă generație - Quanta System Q-Plus Evo

Clinica noastră deţine cel mai eficient tratament de îndepărtare a tatuajelor cu laserul de ultimă generație, Quanta System Q-Plus Evo.
Nu te mai reprezintă? Arată inestetic? Culorile sunt șterse sau are o formă distorsionată? Venim în salvarea pielii tale, pentru a reveni la starea ei naturală.


Îndepărtarea tatuajelor cu laser se poate face acum rapid și cu minim de durere datorită caracteristicilor speciale ale dispozitivului creat pentru a reduce și îndepărta durerea.

Cryo 6 a primit premiul pentru”Cel mai bun dispozitiv de răcire epidermică” pentru dispozitivele de acest tip. Acesta asigură o tehnologie care reduce durerea și leziunile ce ar putea apărea din cauza puterii laserului.

 

Programează-te la o consultație unde experții din clinica noastră te pot îndruma în călătoria ta pentru îndepărtarea tatuajului. Nivelul de satisfacție pentru pacienți este unul garantat!

 

TRATAMENT SUPRAFATA PRET
     
Îndepărtare tatuaj cu Laserul Quanta System Q-Plus Evo 1 cm > 5 cm 450 RON/Sedinta
Îndepărtare tatuaj cu Laserul Quanta System Q-Plus Evo 5 cm > 20 cm 1000 RON/Sedinta
Îndepărtare tatuaj cu Laserul Quanta System Q-Plus Evo 20 cm > 100 cm 2000-3000 RON/Sedinta
 
Programare