Medical On Group Constanta reuneste Clinica Proctoline (tratament hemoroizi si fisuri anale), Clinica ON (tratament impotenta, ejaculare precoce, erectie slaba), Clinica Varicoline (tratament varice, ulcer varicos, vene inestetice, plagi cronice, rani diabetice), Clinica Psoremiss (tratament psoriazis fara corticoizi),
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Flebologie Flebologie Constanta
Medical on Group este o rețea de clinici internațională care oferă mai multe servicii. Aici vorbim de Clinica Proctoline care tratează hemoroizi, fisuri anale și alte afecțiuni anorectale. La clinica Proctoline Constanța se poate face și investigația de colonoscopie totală.
Clinica Varicoline tratează  cu succes varice și alte afecțiuni varicoase. Clinica Psoremiss tratează problemele dermatologice, dar în mod special psoriazisul
Clinica On tratează problemele de dinamică sexuală masculină, care sunt afecțiuni serioase și trebuiesc tratate de către medic.

Mesajul important pe care dorim să îl transmitem este acela de a nu vă trata la farmacie sau în alte părți, este important să mergeți la medic.

În 2003 pionierul acestor servicii de nișă își deschide porțile pentru a oferi constănțenilor servicii de calitate. Experiența pe care o avem și pe care am dobândit-o în acești ani nu ne-o poate lua nimeni și vă dovedim prin servicii de calitate, prin achiziție de aparatură, prin aducerea specialiștilor în cadrul clinicii noastre, pentru a beneficia pacientul de servicii de cât mai bună calitat. Putem spune că în acești ani ne-au trecut pragul peste 35000 - 40.000 de pacienți, însumând totalul pacienților pe toate serviciile de nișă.
Tulcea este copilul mai mic al filialei Constanța, care în 2011 și-a deschis porțile pentru a beneficia pacienții de aceleași servicii de calitate.

Medical On Group este în permanență atent la ceea ce se întâmplă atât pe plan local, cât și pe plan național sau mondial în privința serviciilor medicale. De aceea, în permanență suntem atenți și avem în prim-plan viitorul nostru și al pacienților. Ne dorim să oferim servicii de excelență pentru toți cei care ne vor trece pragul.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare