În România, Medical On Group a ajuns în 2015 să numere 14 filiale în cele mai importante oraşe din ţară. În Sibiu clinica Medical On Group si-a început activitatea medicală în toamna anului 2007, cu principalele specializari: proctologie, urologie si dermatologie.
ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Sibiu
Medical on Group este o rețea internațională de clinici private care a apărut în Sibiu încă din anul 2007.
Noi suntem specializați în următoarele domenii de nișă:

Clinica Proctoline care efectuează consultații pentru diagnosticarea și tratarea hemoroizilor, fisurilor anale mariște hemoroidale și celelalte probleme anorectale.
Deja aveam o experiență de peste 16 ani în Sibiu și un număr de peste 10000 de pacienți care au fost diagnosticați și tratați în cadrul clinicii noastre. Recent, clinica Proctoline Sibiu a achiziționat aparatură de ultimă generație, iar personalul medical este periodic instruit, atât în clinicile noastre din țară, dar și în clinicile din întreaga lume.

Clinica On -  Medical On Group a adus în Sibiu consultații urologice pentru diagnosticarea și tratarea disfuncțiilor masculine de dinamica sexuală

Clinica Psoremiss este specializarea dedicată pentru diagnosticarea și tratarea psoriazisului fără folosirea de corticoizi.

Ne putem mândri cu o echipă de renume în Sibiu. Aici putem aminti pe domnul Prof. Conf. Dr.  Ovidiu Bardac, care este și coordonatorul clinicii noastre din Sibiu, dar putem vorbi și de o echipă tânără și puternică, ambițioasă, care vine din urmă, care are rezultate foarte bune.Pe lângă echipă și tratamentele folosite oferă siguranță și încredere pacienților care ne-au trecut pragul și au fost pe deplin mulțumiți.
Astăzi, în anul 2023, prioritatea noastră numărul unu este siguranța pacienților, dar și a personalului medical care își desfășoară activitatea în cadrul clinicilor. Astfel, am luat toate măsurile necesare pentru siguranța pacienților.
Programările se fac doar telefonic, iar actul medical se desfășoară la intervale de timp mai mari pentru a evita aglomerarea în sălile de așteptare, pentru a reduce timpul de așteptare si pentru a îmbunătăți experiența pacienților in clinica noastră.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare