ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Timisoara

Medical On Group este o reţea internaţională de clinici cu peste 120 de filiale în numeroase ţări din întreaga lume.

 

Grupul a fost înfiintat în 1987 incepandu-si activitatea in Australia si Israel dupa care se extinde in Europa, Asia, Australia si America de Sud.

 

In acesti 26 de ani de experienta, Medical On Group si-a dobandit o reputatie excelenta fiind considerata acum cea mai mare retea de clinici private din lume, cu peste 1,700,000 de pacienti. Compania se bucura de o experienta international ca lider în numeroase domenii medicale unice.

 

Ceea ce veti remarca in prima secunda in clinicile noastre este profesionalismul cu care avem grija de pacientii nostrii, discretia desavarsita si nu in ultimul rand un loc cu un ambient placut si relaxant.

 

Suntem pregatiti sa oferim servicii medicale de calitate pacientilor care – firesc- devin din ce in ce mai exigent atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

 

Caracteristica tratamentelor noastre in general este de a evita operatia chirurgicala clasica,pacientul nu este scos din mediul sau si isi continue activitatile sale obisnuite,fara sa fie nevoie de concediu medical .

 

Aparatura de ultima generatie si tehnicile moderne – devenite standard in tarile occidentale – sunt metode folosite de echipa noastra medicala pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de calitate in tratament.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare