MedLife Medici's, The Simple History of Care: Medici's s-a născut în melanjul Timișoarei, la intersecția dintre rigoarea germană a secolelor de administrație imperială Habsburgică cu creativitatea, căldura și emoția freamătului latin, profund românesc, 
”rigoare germană în dichis bănățean”.
ROmedic Cabinete medicale Timișoara Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară Timișoara

MedLife - Clinicile Medici‘s Timișoara:
Academica - bul.Circumvalațiunii 8-10, etaj 1 / ArztHaus - str.Sibiu 8 / Clinics & Baby - str.Paciurea 5 / Dumbrăvița - str.Petofi Șandor 23 / Iulius Town - UBC 0 etaj 1 (din iulie 2023) / Laborix - bul.Circumvalațiunii 8-10, etaj 2.

Din 2022 Clinicile Medici‘s au fost integrate în MedLife, liderul serviciilor medicale private din România, consolidând puternic regiunea de vest a României.

-

Brand Story:

Medici‘s s-a născut în melanjul Timișoarei, la intersecția dintre rigoarea germană a secolelor de administrație imperială Habsburgică cu creativitatea, căldura și emoția freamătului latin, profund românesc. ”Rigoare germană în dichis bănățean!”
-

Medici‘s, The Simple History of Care

Grija față de Om (#1), Excelența în profesie (#2), Inovația și creativitatea (#3), Comportamentul etic și respectarea angajamentelor (#4), întregesc Codul celor 4 valori Medici‘s. De un sfert de veac, Medici‘s este alături de suferința umană, luptând împotriva maladiilor, susținând comportamentul responsabil, promovând prevenția, ridicând noi standarde de performanță și oferind noi orizonturi de speranță, siguranță și confort.

-
Standarde Integrate de Sănătate Ocupațională
(SiSO/iOHS).

Peste 200 de profesioniști ai clinicilor Medici‘s (doar în Timișoara), alăturând nume cu recunoaștere locală, națională sau europeană, susținuți de o tehnologie occidentală performantă într-un mediu care emană o grijă obsesivă pentru design, siguranță și confort, contribuie definitoriu la cele peste 100.000 de servicii medicale accesate anual. Doar în ultimii doi ani Medici‘s a investit peste 1,5 milioane euro în tehnologie occidentală performantă, în cinci standarde de calitate și a demarat construcția unui spital privat  de 5000 mp, printr-o investiție de peste 5 milioane de euro.
-
Brandul Anului 2018”

Multiple recunoașteri locale și naționale au recompensat eforturile Medici‘s: Excelența în servicii de sănătate (2015), Brandul anului pe Timiș (2018), Excelența în antreprenoriat (2019)...   Un deceniu de performanță în care Medici‘s s-a menținut mereu pe locul 1 în servicii de sănătate pe județul Timiș.
---

PROGRAMARI:  MEDICI’S MOBILE APP.
APLICAȚIA MOBILĂ DE PROGRAMĂRI ONLINE
Medici’s a lansat noua aplicație mobilă de programări online, accesibilă de pe telefoane și tablete. Aplicația poate fi descărcată direct pe telefonul sau tableta Dvs, căutând “MEDICI’S” pe GooglePlay sau AppStore. Instalarea este extrem de simplă și durează mai puțin de 2 minute. Programările se pot efectua și accesând aplicația de desktop, de pe laptopuri și destopuri. Programarile facute pe alte site-uri (romedic) etc, nu vor fi luate in considerare. ”Alături de Dvs intrăm într-o nouă eră a sănătății, tehnologiei, simplității și mobilității”
---

2023 © MEDICI‘S

Materialele (fotografii, texte etc) prezentate pe sectiunea MEDICIS de pe siteul www.romedic.ro sunt proprietatea exclusiva a SC MEDICI‘S SA, fiind protejate de dreptul de autor. Reproducerea totala sau partiala a acestora, fara acordul scris al SC MEDICI‘S SA este strict interzisa!

Ultimele recomandări de la pacienți:

06-03-2023
Ioneta Trutan, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna Agnes e superba ca om si ca medic .

07-04-2020
Cigan Gabriela, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

medicii, specializarile si programul la vedere

FELICITARI si SUCCES

16-06-2016
Simona Pigli, 56 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare