MedLife Medici's, The Simple History of Care: Medici's s-a născut în melanjul Timișoarei, la intersecția dintre rigoarea germană a secolelor de administrație imperială Habsburgică cu creativitatea, căldura și emoția freamătului latin, profund românesc, 
”rigoare germană în dichis bănățean”.
ROmedic Cabinete medicale Timișoara Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Timișoara

PSIHOLOGIE: "Clinicile Medici’s îi cheamă pe timișoreni la o terapie și comunicare nonverbală prin tango"

PSIHOLOGIE: "Clinicile Medici’s îi cheamă pe timișoreni la o terapie și comunicare nonverbală prin tango"
Autor: Ziua de Vest

http://www.ziuadevest.ro/clinicile-medicis-ii-cheama-pe-timisoreni-la-o-terapie-si-comunicare-nonverbala-prin-tango/

 

Clinicile Medici’s îi cheamă pe timișoreni la o terapie și comunicare nonverbală prin tango

 

Clinicile Medici’s Timișoara propun o întâlnire ”altfel” în spațiul Medici’s Academica, de pe bulevardul Circumvalațiunii nr. 8-10, etaj 1, în data de 2 februarie, de la ora 10.00. Este vorba  de Atelierul de ”terapie” și comunicare nonverbală prin tango.

 

“Vom experimenta pașii de tango ca o altfel de modalitate de a transmite informații și emoții celuilalt: nonverbal. Tangoul este o întâlnire dincolo de cuvinte și arată foarte mult cum suntem și cum ne place să fim, ne aduce în aici și acum, împrăștiindu-ne grijile cotidiene din minte și provocând la a primi bucuria de a ne mișcă împreună. Dacă sunteți curioși, va fi distractiv în primul rând, apoi va fi o metodă de autocunoaștere. Vă așteptăm îmbrăcăți și încălțați lejer, casual, și dacă doriți, haideți cu partener pt că în Medicis suntem multe fete. De restul ne ocupăm noi”, îndeamnă Andreea și Silviu – Tango Malena.

 

Temele evenimentului vor fi:  scurtă introducere despre istoria tangoului (5 minute), ascultarea a câtorva părți din melodii celebre de tango, prezentarea câtorva principii de mișcare în tango (5 minute), apoi va urma mișcarea liberă singuri și în doi. În final vor fi arătate  trei structuri de pași.

 

„Vă așteptăm cu drag la o mică distracție ”cu sens”, împreună! Faceți o surpriză partenerului și dați-i întâlnire la noi”, mai îndeamnă Andreea și Silviu.

 
Programare