ROmedic Firme medicale Traininguri, cursuri, seminarii și workshopuri

Firma MEDITECH a fost înfiinţată în anul 2002 ca o necesitate în urma schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România, reuşind prin promptitudine şi profesionalism să câştige o clientelă constantă şi numeroasă.


Asociaţii firmei au în spate o activitate de service în domeniul aparaturii medicale de 30 de ani. Poziţia ocupată în sistemul sanitar a dus la o cunoaştere aprofundată a pieţei de aparatură medicală, a legislaţiei în domeniu şi a firmelor de aparatură medicală existente pe piaţa românească şi internaţională.


MEDITECH este partener exclusiv pe piaţa românească al mai multor firme producătoare de aparatură medicală din Europa, Asia, America de Nord.
Amplasarea în luna ianuarie 2008 a primului Defibrilator Automat Extern într-un loc public în România, în cadrul parteneriatului dintre Primăria Municipiului Piatra Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Neamţ, o considerăm un succes şi un început pentru conştientizarea populaţei în acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator.


Departamentul comercial este în continuă dezvoltare pentru a putea satisface toate exigenţele clienţilor nostri.


Alături de partea comercială, activitatea de service a fost şi este o activitate emblematică, ei acordându-i-se o atenţie deosebită. Profesionalismul este asigurat prin pregătirea permanentă a inginerilor şi tehnicienilor în cadrul cursurilor de perfecţionare organizate periodic atât în ţară cât şi peste hotare. Capacitatea de soluţionare a problemelor apărute este asigurată prin dotarea cu echipamente tehnice performante, specifice acestei activităţi.


Deoarece cuvântul de ordine în activitatea noastra a fost întotdeauna CALITATEA, am obtinut încă din anul 2006 certificarea în domeniul managementului calităţii.


Ne dorim sa venim mereu in întampinarea nevoilor D-voastră şi alături de noi să uitaţi de griji.

Recomandări produse:

Electrocardiograf portabil CARDIOFAXC ECG-3150 Electrocardiograf portabil CARDIOFAXC ECG-3150
Producător: NIHON KOHDEN - JAPONIA

CARACTERISTICI TEHNICE: - Afisare simultana pe display a 12 derivatii (3 unde x 4 grupe) - Display color mare - Masurarea parametrilor, analiza si...

Recipient urina barbati -unica folosinta-macerabila Recipient urina barbati -unica folosinta-macerabila
Producător: VERNACARE

Capacitate 800ml sau 900 ml.

Electroencefalograf computerizat NEUROFAX Electroencefalograf computerizat NEUROFAX
Producător: NIHON KOHDEN - JAPONIA

CARACTERISTICI TEHNICE:- 38 canale EEG, EKG, 64 curbe pe ecran- Analiza spectrala, de frecventa si de amplitudine a undelor- Harta color - Verificarea automata...

Defibrilator manual si automat S8 Defibrilator manual si automat S8
Producător: COMEN - CHINA

Defibrilatorul S8 asigura functii complete: defibrilare, pacing, monitorizare si mod DEA   CARACTERISTICI GENERALE - Defibrilarea manuala include cardioversie sincronizata si defibrilare asicrona -...

Incubator pentru nou-nascuti MOD. CRISTINA SCH Incubator pentru nou-nascuti MOD. CRISTINA SCH
Producător: COBAMS - ITALIA

CARACTERISTICI GENERALE: - Pereti dubli transparenti - Usa laterala rabatabila - Saltea fabricata din material lavabil - Accesibil din 4 parti - Pat radiotransparent...