ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti

Firma MEDITECH a fost înfiinţată în anul 2002 ca o necesitate în urma schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România, reuşind prin promptitudine şi profesionalism să câştige o clientelă constantă şi numeroasă.


Asociaţii firmei au în spate o activitate de service în domeniul aparaturii medicale de 30 de ani. Poziţia ocupată în sistemul sanitar a dus la o cunoaştere aprofundată a pieţei de aparatură medicală, a legislaţiei în domeniu şi a firmelor de aparatură medicală existente pe piaţa românească şi internaţională.


MEDITECH este partener exclusiv pe piaţa românească al mai multor firme producătoare de aparatură medicală din Europa, Asia, America de Nord.
Amplasarea în luna ianuarie 2008 a primului Defibrilator Automat Extern într-un loc public în România, în cadrul parteneriatului dintre Primăria Municipiului Piatra Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Neamţ, o considerăm un succes şi un început pentru conştientizarea populaţei în acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator.


Departamentul comercial este în continuă dezvoltare pentru a putea satisface toate exigenţele clienţilor nostri.


Alături de partea comercială, activitatea de service a fost şi este o activitate emblematică, ei acordându-i-se o atenţie deosebită. Profesionalismul este asigurat prin pregătirea permanentă a inginerilor şi tehnicienilor în cadrul cursurilor de perfecţionare organizate periodic atât în ţară cât şi peste hotare. Capacitatea de soluţionare a problemelor apărute este asigurată prin dotarea cu echipamente tehnice performante, specifice acestei activităţi.


Deoarece cuvântul de ordine în activitatea noastra a fost întotdeauna CALITATEA, am obtinut încă din anul 2006 certificarea în domeniul managementului calităţii.


Ne dorim sa venim mereu in întampinarea nevoilor D-voastră şi alături de noi să uitaţi de griji.

Recomandări produse:

Monitor de functii vitale BPM-1000P Monitor de functii vitale BPM-1000P
Producător: BIONICS - COREEA

CARACTERISTICI GENERALE:- Monitorizare standard ECG (2 canale), SpO2, NIBP, HR, Puls, Temperatura (2 Temp.)- Recunoaste aritmia si memoreaza 16 evenimente pentru diagnostic- Alarma de...

Scaun pentru doctor - Cod 1001 Scaun pentru doctor - Cod 1001
Producător: AR-EL - TURCIA

DETALII TEHNICE: - Inaltime scaun: min 520mm, max 670mm - Spatar: se ridica si se coboara pana la 9 cm, ajustabil intre 90°...

Sistem de vizualizare a venelor VV-100 Sistem de vizualizare a venelor VV-100

CARACTERISTICI GENERALE: - Dispozitiv de vizualizare a cursului venelor pe pielea pacientului - Evidentierea venelor faciliteaza punctia venei la sugari, copii, pacienti obezi si...

Electromiograf computerizat NEUROPACK Electromiograf computerizat NEUROPACK
Producător: NIHON KOHDEN - JAPONIA

Neuropack S3 ofera o examinare EMG, NCS și EP eficienta si usoara cu o tehnologie inovatoare de economisire a timpului. Acesta este disponibil in...

Ochelari de protectie pentru fototerapie - Micro Ochelari de protectie pentru fototerapie - Micro
Producător: MAXTEC - S.U.A

CARACTERISTICI GENERALE: - Model: R300P03 - Cod de culoare: Verde - Circumferinta: 20-26 cm.