ROmedic Firme medicale Produse medicale

Firma MEDITECH a fost înfiinţată în anul 2002 ca o necesitate în urma schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România, reuşind prin promptitudine şi profesionalism să câştige o clientelă constantă şi numeroasă.


Asociaţii firmei au în spate o activitate de service în domeniul aparaturii medicale de 30 de ani. Poziţia ocupată în sistemul sanitar a dus la o cunoaştere aprofundată a pieţei de aparatură medicală, a legislaţiei în domeniu şi a firmelor de aparatură medicală existente pe piaţa românească şi internaţională.


MEDITECH este partener exclusiv pe piaţa românească al mai multor firme producătoare de aparatură medicală din Europa, Asia, America de Nord.
Amplasarea în luna ianuarie 2008 a primului Defibrilator Automat Extern într-un loc public în România, în cadrul parteneriatului dintre Primăria Municipiului Piatra Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Neamţ, o considerăm un succes şi un început pentru conştientizarea populaţei în acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator.


Departamentul comercial este în continuă dezvoltare pentru a putea satisface toate exigenţele clienţilor nostri.


Alături de partea comercială, activitatea de service a fost şi este o activitate emblematică, ei acordându-i-se o atenţie deosebită. Profesionalismul este asigurat prin pregătirea permanentă a inginerilor şi tehnicienilor în cadrul cursurilor de perfecţionare organizate periodic atât în ţară cât şi peste hotare. Capacitatea de soluţionare a problemelor apărute este asigurată prin dotarea cu echipamente tehnice performante, specifice acestei activităţi.


Deoarece cuvântul de ordine în activitatea noastra a fost întotdeauna CALITATEA, am obtinut încă din anul 2006 certificarea în domeniul managementului calităţii.


Ne dorim sa venim mereu in întampinarea nevoilor D-voastră şi alături de noi să uitaţi de griji.

Recomandări produse:

Cursuri SVB - DEA (Suport Vital de Baza - Defibrilare Externa Automata) Cursuri SVB - DEA (Suport Vital de Baza - Defibrilare Externa Automata)
Producător: MEDITECH SRL

Urmand indrumarile facute de catre Consiliul European de Resuscitare, pentru a putea recunoaste si acorda prim ajutor eficient persoanelor aflate in dificultate, este...

Pulsoximetru portabil VM-2105 Pulsoximetru portabil VM-2105
Producător: VIAMED - MAREA BRITANIE

CARACTERISTICI GENERALE: - Fabricat din silicon moale, ofera confort si siguranta - Display color, clar si stralucitor bazat - Display-ul poate fi vizualizat...

Lampa de examinare mobila cu LED-uri Lampa de examinare mobila cu LED-uri
Producător: LID - FRANTA

CARACTERISTICI GENERALE:- Intensitatea luminoasa: 60.000 Lux- Lumina alba: 4500ºK- Redare a culorii excelenta- Baza telescopica tip troliu- Prevazuta cu senzor infrarosu fara contact (evita...

Resuscitator profesional MICROVENT Resuscitator profesional MICROVENT
Producător: MEDITECH - MAREA BRITANIE

Resucitator cu mix de aer pentru adulti si copii cu PEEP, cu conectare la sursa fixa de oxigen

Bazinet maxi de unica folosinta-macerabila Bazinet maxi de unica folosinta-macerabila
Producător: VERNACARE

Ideal pentru toaletarea generala a pacientilor sau pentru pacient cu mobilitate limitata in pat. Forma speciala permite introducerea sub pacient fara a se misca...