ROmedic Firme medicale Consumabile si produse de unica folosinta

Firma MEDITECH a fost înfiinţată în anul 2002 ca o necesitate în urma schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România, reuşind prin promptitudine şi profesionalism să câştige o clientelă constantă şi numeroasă.


Asociaţii firmei au în spate o activitate de service în domeniul aparaturii medicale de 30 de ani. Poziţia ocupată în sistemul sanitar a dus la o cunoaştere aprofundată a pieţei de aparatură medicală, a legislaţiei în domeniu şi a firmelor de aparatură medicală existente pe piaţa românească şi internaţională.


MEDITECH este partener exclusiv pe piaţa românească al mai multor firme producătoare de aparatură medicală din Europa, Asia, America de Nord.
Amplasarea în luna ianuarie 2008 a primului Defibrilator Automat Extern într-un loc public în România, în cadrul parteneriatului dintre Primăria Municipiului Piatra Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Neamţ, o considerăm un succes şi un început pentru conştientizarea populaţei în acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator.


Departamentul comercial este în continuă dezvoltare pentru a putea satisface toate exigenţele clienţilor nostri.


Alături de partea comercială, activitatea de service a fost şi este o activitate emblematică, ei acordându-i-se o atenţie deosebită. Profesionalismul este asigurat prin pregătirea permanentă a inginerilor şi tehnicienilor în cadrul cursurilor de perfecţionare organizate periodic atât în ţară cât şi peste hotare. Capacitatea de soluţionare a problemelor apărute este asigurată prin dotarea cu echipamente tehnice performante, specifice acestei activităţi.


Deoarece cuvântul de ordine în activitatea noastra a fost întotdeauna CALITATEA, am obtinut încă din anul 2006 certificarea în domeniul managementului calităţii.


Ne dorim sa venim mereu in întampinarea nevoilor D-voastră şi alături de noi să uitaţi de griji.

Recomandări produse:

Pulsoximetru portabil VM-2160 SMARTSat Pulsoximetru portabil VM-2160 SMARTSat
Producător: VIAMED - MAREA BRITANIE

CARACTERISTICI GENERALE:- Utilizat ca pulsoximetru portabil sau stationar, pentru verificari in spot sau pentru monitorizari de durata, in institutii spitalicesti, ambulanta, chirurgie dentara- Display...

Sterilizator cu plasma RENO-D50 Sterilizator cu plasma RENO-D50
Producător: RENOSEM - COREEA

Sterilizatorul cu plasma este un aparat destinat sterilizarii tuturor echipamentelor medicale (instrumentar chirurgical, instrumentar endoscopic, instrumente electrochirurgie, padele defibrilare interna, laringoscoape si lame,...

Monitor de functii vitale seria BSM-6000 Monitor de functii vitale seria BSM-6000
Producător: NIHON KOHDEN - JAPONIA

CARACTERISTICI GENERALE:- Monitorizare standard: ECG, SpO2, TA, Temp, Resp si Puls - Ecran tip TFT Color LCD de 10.4 inch, de inalta rezolutie pentru...

Sterilizator cu plasma RENO-S20 Sterilizator cu plasma RENO-S20
Producător: RENOSEM - COREEA

Sterilizatorul cu plasma este un aparat destinat sterilizarii tuturor echipamentelor medicale (instrumentar chirurgical, instrumentar endoscopic, instrumente electrochirurgie, padele defibrilare interna, laringoscoape si lame,...

Tavita renala de unica folosinta- macerabila Tavita renala de unica folosinta- macerabila
Producător: VERNACARE

Recipient pentru depozitarea diferitelor instrumente, pansamente si articole medicale. Capacitate 700 ml.