ROmedic Firme medicale Servicii pentru cabinete și firme medicale

Firma MEDITECH a fost înfiinţată în anul 2002 ca o necesitate în urma schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România, reuşind prin promptitudine şi profesionalism să câştige o clientelă constantă şi numeroasă.


Asociaţii firmei au în spate o activitate de service în domeniul aparaturii medicale de 30 de ani. Poziţia ocupată în sistemul sanitar a dus la o cunoaştere aprofundată a pieţei de aparatură medicală, a legislaţiei în domeniu şi a firmelor de aparatură medicală existente pe piaţa românească şi internaţională.


MEDITECH este partener exclusiv pe piaţa românească al mai multor firme producătoare de aparatură medicală din Europa, Asia, America de Nord.
Amplasarea în luna ianuarie 2008 a primului Defibrilator Automat Extern într-un loc public în România, în cadrul parteneriatului dintre Primăria Municipiului Piatra Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Neamţ, o considerăm un succes şi un început pentru conştientizarea populaţei în acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator.


Departamentul comercial este în continuă dezvoltare pentru a putea satisface toate exigenţele clienţilor nostri.


Alături de partea comercială, activitatea de service a fost şi este o activitate emblematică, ei acordându-i-se o atenţie deosebită. Profesionalismul este asigurat prin pregătirea permanentă a inginerilor şi tehnicienilor în cadrul cursurilor de perfecţionare organizate periodic atât în ţară cât şi peste hotare. Capacitatea de soluţionare a problemelor apărute este asigurată prin dotarea cu echipamente tehnice performante, specifice acestei activităţi.


Deoarece cuvântul de ordine în activitatea noastra a fost întotdeauna CALITATEA, am obtinut încă din anul 2006 certificarea în domeniul managementului calităţii.


Ne dorim sa venim mereu in întampinarea nevoilor D-voastră şi alături de noi să uitaţi de griji.

Recomandări produse:

Ochelari de protectie pentru fototerapie - Micro Ochelari de protectie pentru fototerapie - Micro
Producător: MAXTEC - S.U.A

CARACTERISTICI GENERALE: - Model: R300P03 - Cod de culoare: Verde - Circumferinta: 20-26 cm.

Instalatie de aer conditionat steril CLINICAIR® 3 Instalatie de aer conditionat steril CLINICAIR® 3
Producător: ATA - FRANTA

CLINICAIR 3 este o instalatie care asigura aer conditionat steril pentru spitale, cu respectarea normelor ISO in vigoare. CLINICAIR 3 are un design compact...

Ochelari de protectie pentru fototerapie - Regular Ochelari de protectie pentru fototerapie - Regular
Producător: MAXTEC - S.U.A

CARACTERISTICI GENERALE: - Model: R300P01 - Cod de culoare: Albastru - Circumferinta: 32-38 cm.

Electrocardiograf portabil CARDIOFAXS ECG-2250 Electrocardiograf portabil CARDIOFAXS ECG-2250
Producător: NIHON KOHDEN - JAPONIA

CARACTERISTICI TEHNICE:- Afisare simultana pe display a 12 derivatii- Display color mare, tip LCD - Masurarea parametrilor, analiza si interpretare in functie de varsta...

Transiluminator de vene VeinLite LEDX Transiluminator de vene VeinLite LEDX
Producător: TransLite, LLC. - S.U.A.

CARACTERISTICI GENERALE: - Aplicatii: vizualizarea venelor inainte si in timpul accesarii lor la adulti si copii mari sau in timpul tratamentului de scleroterapie -...