ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti

Medical Technologies International  - Dedicati Sanatatii

 

Infiintata in anul 2005, Medical Technologies International SRL este lider de piata in distributia dispozitivelor medicale ortopedice destinate procedurilor de artroplastie totala si de revizie.
 
Compania este un jucator important si in categoria produselor destinate artroscopiei, medicinei sportive, recuperarii si echipamentelor destinate dotarii blocului operator si cabinetelor medicale. In acelasi timp ne adresam si direct pacientilor, oferindu-le produse aferente tratamentului la domiciliu si recuperarii medicale preventive sau postoperatorii.

 

Produsele noastre, fabricate de furnizori lideri în domeniul lor pe plan mondial, contribuie la excelenta si performanta actului medical.

 

MTI ofera solutii și produse de inaltă performantă de la producatori de renume:

 

ARJO - Operatiunile Arjo se bazeaza pe o pasiune autentica si un know-how extins ce permit ingrijirea si imbunatatirea calitatii vietii pentru persoanele cu mobilitate redusa si provocari legate de varsta. Arjo se pozitioneaza de 60 de ani ca partener pentru sectorul de ingrijire acuta si ingrijire de lunga durata. 

 

3M + KCI - Parte a grupului Acelity, KCI este o companie specializata in tratarea plagilor cu sisteme de presiune negativa (vacuum). Cu o exerienta de peste 35 de ani, KCI a deschis drumul catre noi tehnologii, tratamente si terapii menite sa permita gestionarea facila a plagilor atat pentru medici cat si pentru pacienti.

 

DJO Global - Fondata in 1978 in California, misiunea DJO este aceea de a oferi pacientilor bucuria si libertatea de miscare. Cu o valoare de piata de peste 1 mld. USD, DJO este cea mai mare companie de dispozitive de ortopedie nechirurgicale din Statele Unite si din lume.

 

Leica Microsystems -  Ernst Leitz pune bazele Leica in secolul 19. Divizia de microscoape chirurgicale si stiintifice, Leica Microsystems, este renumita la nivel global pentru calitatea optica fara precedent si ofera cercetatorilor si chirurgilor o imagine clara asupra lumii microscopice.

 

Belimed - Specializata in echipamente de Sterilizare si Dezinfectie, Belimed ia nastere in anul 1990 in Elvetia si devine in scurt timp distribuitor de solutii complete de sterilizare la nivel mondial. Calitatea elvetiana face din echipamentele Belimed un partener de incredere al departamentelor de sterilizare si controlul infectiilor.

 

Perry Baromedical - Producator american de camere hiperbare monoloc. Fondata in anul 1956 in Florida, Perry are ca obiect principal de activitate producerea de submarine si vehicule submersibile. In 1976 produce celebra masina subacvatica Lotus din seria de filme James Bond, detinuta in prezent de fondatorul Tesla, vizionarul din domeniul tehnologiei Elon Musk. Din 1981 Perry produce prima camera hiperbara, iar din 2001 se axeaza exclusiv pe producerea de camere hiperbare monoloc.

 

Schmitz - Mese de operatie, sisteme de transport si mobilier medical de calitate Germana. Aceasta este descrierea pe scurt a unei afaceri de succes, cu radacini adanci in Europa si distribuitor international de produse de cea mai buna calitate. Cu peste 85 de ani de existenta, Schmitz reuseste sa surprinda si sa depaseasca asteptarile clientilor sai, oferind o gama larga de produse destinate atat spitalelor mari cat si clinicilor private sau cabinetelor individuale.

 

Anika Therapeutics - In cei 25 de ani de activitate, Anika Therapeutics a oferit solutii medicale inovative care ajuta pacientii sa se insanatoseasca mai repede, sa arate si sa se simta mai bine si sa ramana activi.

 

Söring - Compania a fost fondata in 1985 de catre Holger Söring si beneficiaza in prezent de o retea globala de distributie in peste 90 de tari de pe toate continentele. Solutiile oferite, orientate catre utilizatori reprezinta cea mai inalta calitate a produselor si garanteaza aplicatii fiabile pentru chirurgii si echipele chirurgicale din intreaga lume. Durata de viata lunga si reutilizarea dispozitivelor noastre contribuie, de asemenea, la imbunatatirea eficientei costurilor.

 

North American Rescue (NAR) - se dedica asistentei medicale de urgenta in cadrul misiunilor de lupta ale Fortelor Armate, unitatilor si echipajelor de interventie ale Politiei si Jandarmeriei, unitatilor de Prim Ajutor si Situatii de Urgenta, inclusiv punctelor de prim ajutor din institutiile de invatamant (scoli, universitati), prin produse si solutii specifice.

NAR colaboreaza indeaproape cu Agentia de Logistica din domeniul Apararii al SUA si furnizeaza produse medicale esentiale armatei. Cererea pentru produsele companiei a crescut in mod constant, iar NAR a avut privilegiul ca in anul 2009 sa fie una dintre cele doar 23 de companii din intreaga lume care au primit Premiul DLA pentru sprijinul de exceptie.

NAR cel mai important producator de truse de prim ajutor pentru militarii raniti in campurile de lupta, pentru trupele civile si pentru salvatori/paramedici.

 

HEBUMEDICAL GMBH - Timp de decenii compania a întreprins activități de cercetare, dezvoltare, proiectare și producție în acest domeniu special. Sediul este situat în Tuttlingen, centrul mondial al tehnologiei  medicale. Mai mult de 100 de angajați motivați sunt implicați în operații de producție, care fac posibilă livrarea în întreaga lume și în cel mai scurt timp posibil, a mai bine de 9,000 de produse diferite, ce cea mai bună calitate.

 

Sunoptic Technologies® - este in afaceri de peste 35 de ani si este un furnizor global, lider in domeniul sau, cu sediul in Jacksonville, Florida. Compania ofera valoare semnificativa clientilor sai prin inovare in produse, servicii si un standard ridicat de excelenta in domeniul calitatii si a costurilor reduse de productie, impreuna cu certificarile ISO 9001 si 13485.

Sunoptics Surgical®, numele de marca, este lider pe piata chirurgicala, oferind o linie de produse premium de tehnologie avansata; sisteme de iluminare pentru chirurgie, surse de lumina Xenon si LED, camere video, dispozitive de documentare / inregistrare, cabluri cu fibra optica si o gama completa de accesorii, piese si servicii de reparatii prin distributie exclusiva la nivel mondial direct pe piata chirurgicala.

 

Keeler - Cu peste 90 de ani de experienta in domeniul instrumentelor de oftalmologie, Keeler se face remarcata prin oferta variata si versatila de lupe chirurgicale. Lupele chirurgicale Keeler sunt aliniate cu ajutorul laserelor de mare precizie si ofera o calitate exceptionala, un camp de vizualizare extraordinar si un factor de marire spectaculos.

 

Moor Instruments - 30 de ani de inovatie stau in spatele succesului Moor Instruments care ofera astazi in exclusivitate sisteme laser Doppler pentru evaluarea fluxului sanguin in microcirculatie, importanta in evaluarea arsurilor, sanatatii osoase la nivelul capului femural, indicele glezna-brat, raspuns la caldura, etc.

 

Hydro-Physio - Unic producator de echipamente de hidroterapie (benzi de alergat in bazine proprii sau piscine) pentru uz uman si veterinar. Hydro Physio poate fi o resursa valoroasa pentru cei aflati in suferinta din cauza atacurilor cerebrale, paraliziilor cerebrale, problemelor musculoscheletale, obezitate sau artrita.  Sesiunile de hidroterapie sunt un tratament activ care schimba vieti si ajuta la mentinerea sanatatii.

 

 

 
De la demararea activitatii pana in prezent, compania a inregistrat o evolutie pozitiva, acoperind astazi intreg teritoriul Romaniei, prin locatiile ce deservesc principalele regiuni – Bucuresti (Sud), Timisoara (Vest), Cluj-Napoca (Transilvania), Targu-Mures (Centru-Nord), Iasi (Est) si Constanta (Dobrogea). De asemenea MTI detine o sucursala si in  Republica Moldova.

Recomandări produse:

TITAN 300HP TITAN 300HP
Producător: Sunoptic Technologies

TITAN 300HP - lumina alba de 300 de wați este superioară oricărui alt sistem de 300 de wați de pe piață, datorită designului avansat....

TITAN X300 TITAN X300
Producător: Sunoptic Technologies

TITAN X300 - 300 wați de lumină strălucitoare albă, calitate îmbunătățită. Lampa cu 1.000 ore de functionare. Reglare manuala a intensitatii. Sistem de ventilatie...

TITAN X350 TITAN X350
Producător: Sunoptic Technologies

TITAN X350 - Lumina stralucitoare, alba de 300 de wați este superioară oricărui alt sistem de 300 de wați de pe piață datorită designului...

TITAN X450 TITAN X450
Producător: Sunoptic Technologies

TITAN X450 – singura sursa de lumina de pe piata care asigura 400 wati, lumina alba, stralucitoare in zona interventiei chirurgicale. Lampa eliptica cu...

Kitul de prim ajutor NAR-4 Kitul de prim ajutor NAR-4
Producător: North American Resque

Kitul de prim ajutor NAR-4 ofera furnizorilor de asistenta medicala pre-spitaliceasca un kit de prim ajutor cu profil redus si usor de transportat. Este...