Ioana Nemeti-Pasca este Psiholog si Psihoterapeut sistemic de familie si cuplu. Cabinetul nostru ofera servicii de consiliere psihologica si psihoterapie atat individual pentru adulti, cat si pentru copii, cupluri, familii. Va asteptam cu drag!
ROmedic Cabinete medicale Arad Cabinete Psihologie Psihologie Arad

Nimeni nu este singur pe lume si, prin urmare, nici problemele cu care ne confruntam fiecare dintre noi nu sunt independente de contextul in care am trait, traim sau au trait inaintasii nosti. In cadrul consilierii si psihoterapiei sistemice nu cautam vinovati si credem ca nu este posibil sa spunem cu certitudine despre cineva ca este responsabil in intregime pentru ceva. Noi, psihoterapeutii sistemici, privim cu atentie relatiile, stilul de comunicare, modalitatile de gestionare a situatiilor s. a. pentru a identifica si modifica acele aspecte disfunctionale care construiesc, mentin sau adancesc problemele individului, familiei sau cuplului.


Sedintele de consiliere si psihoterapie se adreseaza oricarei persoane, cuplu sau familii care doresc sa primeasca ajutor cu privire la orice dificultati de ordin psiho-emotional, pentru imbunatatirea calitatii vietii, de ex.: relatii conflictuale in familie sau in cuplu, adictii (dependenta de alcool, jocuri de noroc, tutun, droguri s.a.), dinamica sexuala, boli incurabile si dizabilitati, doliu, divort, boli psihosomatice (afectiuni a caror aparitie sau evolutie este influentata de factori psihologici, de ex.: astm, migrene, anorexie, bulimie, obezitate, ulcer, diabet zaharat, cancer s.a.) etc.


Serviciile oferite:


Consiliere psihologica
Consiliere premaritala - serviciu unic in Arad!
Psihoterapie individuala (cu adulti, copii, adolescenti)
Psihoterapie de familie
Psihoterapie de cuplu
Coaching si dezvoltare personala
Terapia divortului
Terapie de grup

 

Pentru detalii accesati http://psihoterapie.nemeti.info/
Iar pentru articole si noutati va astept pe http://www.facebook.com/PsihoterapieDeFamilie

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!