ROmedic Firme medicale Proteze si echipamente persoane cu dizabilitati

Suntem o companie romaneasca, importatori si distribuitori de echipamente medicale, aparatura medicala, instrumentar si consumabile.
Datorita experientei si seriozitatii dovedite, am devenit partenerii unor firme de prestigiu din domeniu, garantand astfel cel mai bun raport calitate/pret precum si o fiabilitate crescuta a produselor oferite.
Dintre furnizorii nostri amintim:
Drager Medical GmbH Germania,
GCE sro Cehia,
Luxfer Gas Cylinders UK,
Contec Medical Systems China,
Fazzini Italia,
Fiab Italia,
Novair Franta,
Ultraviol Polonia,
Nidek Medical Products SUA,
Ordisi Spania,
dar lista este mult mai lunga.
Pe linga import si distributie de echipamente medicale, firma noastra asigura si surse de fluide medicale in clinici si spitale de la concentratoare de oxigen de capacitate mica pentru alimentarea unui aparat de anestezie la concentratoare de oxigen si statii de aer medical sau de protoxid de azot respectiv dioxid de carbon necesare unor clinici sau spitale de dimensiuni medii sau mari asigurand pe linga montajul lor si instalatia de distributie in clinica. Portofoliul de produse ne asigura garantarea unei solutii adecvate functie de marimea si necesitatile clientului.
Daca un produs nu se afla in lista de echipamente, nu inseamna ca nu este in portofoliul nostru de produse, trimiteti-ne o cerere de oferta cu datele dvs de contact si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Recomandări produse:

Set resuscitare (balon Ruben) silicon pt copii
Producător: Hum Germania

Caracteristici tehnice: -Balon de resuscitare silicon pentru copii; -Masca fata din silicon; -Rezervor; -Furtun oxigen 2 m.

Preț: 270 Ron+tva
Dezinfectant gel pentru maini, Meditol, cu pompita, 1L Dezinfectant gel pentru maini, Meditol, cu pompita, 1L

Dezinfectant de maini Meditol   Igiena mainilor este un aspect important, in special in domeniul medical. Alegerea produselor pentru igienizare trebuie sa fie facuta...

Preț: 29,9 Ron+tva
Scara medicala doua trepte Scara medicala doua trepte

Scara doua trepte productie Italia. Acoperita cu o suprafata anti-alunecare.Dimensiuni: 44 x 40 x h 22/45 cm.

Preț: 398 Ron + tva
Lampa examinare L21-25 LED,50.000 lux Lampa examinare L21-25 LED,50.000 lux
Producător: Spania

Noua generatie de lampi de examinare cu tehnologie LED L21-25 garanteaza un excelent camp de iluminare iar cantitatea si calitatea luminii depaseste asteptarile ...

Preț: 1650 Euro + tva
Spirometru Spirotel cu software Winspiropro Spirometru Spirotel cu software Winspiropro
Producător: MIR Italia

Un aparat de buzunar care integrează 4 dispozitive:   - Spirometru cu ecran tactil (touchscreen) ; - Accelerometru Triaxial cu analiza miscarii pentru monitorizarea...

Preț: 880,6 Euro