ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Bucuresti

Pregatirea pentru consultatie

Consultatia de neurologie dureaza in medie intre 30 si 45 de minute, in functie de complexitatea problemei pentru care ati apelat la specialist, si cuprinde 3 etape:

  • O discutie amanuntita despre afectiunea pentru care va adresati medicului, care include si cateva intrebari din istoricul dumneavoastra medical.
  • Examinarea clinica, etapa in care doctorul va efectua un examen neurologic in vederea determinarii unor deficite sau semne clinice.
  • Recomandarea investigatiilor si a tratamentului adecvat. Exista situatii in care este necesara o reevaluare pentru a determina mai exact substratul deficitelor sau problemelor pentru care va adresati.

Pentru a putea eficientiza procesul de evaluare si diagnosticare si pentru a economisi timpul dumneavoastra, va recomandam sa aveti pregatite documente cu istoricul medical (daca acestea exista):

  • Analize de sange
  • Investigatii imagistice (RMN, CT, RX, etc.)
  • Consultatii sau evaluari medicale anterioare
  • Tratamente curente sau anterioare, etc.

De asemenea, va rugam sa aveti la dumneavoastra  un act de identitate valid (C.I. / pasaport / buletin / etc.) pentru a va putea inregistra in baza de date a clinicii.

Este de preferat sa veniti cu 15 minute inainte de ora programarii, pentru a putea completa datele necesare si pentru a semna consimtamintele. In cazul in care intarziati sau nu puteti ajunge in timpul indicat la consultul neurologic sau investigatii, va rugam sa anuntati in prealabil pentru a va reprograma sau pentru a instiinta medicul si a va pastra locul.

Va incurajam sa pregatiti o lista de intrebari pe care sa le adresati specialistului. Medicii Neuroaxis sunt dispusi si deschisi sa va raspunda la orice nelamurire pe care o aveti.

Daca apar neclaritati in ceea ce priveste serviciile de care urmeaza sa beneficiati, le puteti adresa personalului nostru la numarul de telefon 031.425.18.25 sau prin e-mail clinica@neuroaxis.ro

 
Programare