Evaluarea psihologică pentru încadrarea în grad de handicap a copilului cu dizabilități și/sau cerințe educaționale speciale Evaluarea psihologică a persoanei adulte în vederea încadrării în grad de handicap;
ROmedic Cabinete medicale Targu Mures Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Targu Mures

Nichiforiuc Carmen

 

Psiholog clinician specialist, Psiholog expert; Analist comportamental în tulburările de spectru autist;

 

Psiholog atestat profesional de către Colegiul Psihologilor din România în baza competenţelor oferite de prevederile Legii Nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, în specialitatea psihologie clinică treapta de specialitate specialist autonom, având cod alocat în Registrul unic al psihologilor cu drept de liberă practică din România, Partea I, cod personal 13627.

 

Psiholog expert înscris în Registrul Experţilor Psihologi în conformitate cu reglementările menţionate la Art. 75 din Regulamentul de organizare şi funcţionare internă al Colegiului Psihologilor din România aprobat prin Hotărârea CN Nr.4/2018 şi Hotărârea Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România Nr. 10/2019.

 

Psiholog clinician înscris în Registrul profesioniștilor în recuperarea persoanelor cu autism în conformitate cu reglementările cuprinse în Anexa 1 a Hotărârii Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România Nr. 1/2019 și Normele Comisiei de psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională și Comisiei de psihologie clinică și psihoterapie privind certificarea competențelor în intervenția psihologică pentru copiii cu tulburări din spectrul autist.

 

Evaluare clinică şi Psihodiagnostic copii şi adulţi pentru comisiile de specialitate:

 

Eliberarea Raportului de psihodiagnostic şi evaluare clinică în vederea încadrării în grad de handicap de către Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, cu timbrul Colegiului Psihologilor din România.

 

Eliberarea Fişei de evaluare psihologică în vederea încadrării în grad de handicap, a orientării şcolare şi profesionale şi a planificări beneficiilor, serviciilor şi intervenţiilor pentru copilul cu dizabilităţi şi/ sau cerinţe educaţionale special, de către Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului cu Handicap, cu timbrul Colegiului Psihologilor din România.

 

Eliberarea Avizului de evaluare şi psihodiagnostic clinic, cu timbrul Colegiului Psihologilor din România.

 

Evaluare psihologică la domiciliul bolnavilor nedeplasabili;

 

Expertiza psihologică a copilului şi a familiei în caz de divorţ şi stabilirea custodiei;

Evaluare/expertiză clinică şi psihoterapia copilului aflat în situaţie de abuz şi neglijare;

 

Consiliere psihologică şi terapii scurte:

Consiliere psihologică şi psihoterapie individuală pentru copii şi adulţi;

Consiliere psihologică în vederea reabilitării persoanelor condamnate;

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare