Fiecare dintre noi trece, la un moment dat in viata, prin situatii dificile in care se poate simti deznadajduit, speriat, trist sau neputincios. Atunci avem cea mai mare nevoie de suport, avem nevoie de un insotitor care sa fie alaturi de noi, care sa ne inteleaga si sa ne ajute sa gasim solutii la problemele noastre.
ROmedic Cabinete medicale BRASOV Cabinete Psihoterapie Psihoterapie BRASOV

 

Cand e bine sa apelam la psihoterapie ?

 

Atunci cand…

… simtim ca lucrurile « au luat-o razna » in viata noastra

… nu ne mai putem bucura de fiecare zi si ne simtim coplesiti sau la capatul puterilor

… suntem blocati sau speriati, tristi sau lipsiti de speranta

… incetam sa mai avem incredere in noi, ne este greu sa luam decizii si nu intelegem de ce reactionam in felul in care o facem

… ne simtim singuri si nu stim cum sa facem fata problemelor

… nu reusim sa depasim o pierdere, o rana sufleteasca, o situatie dificila si ramanem ancorati in trecut

… suntem in permanenta ingrijorati, nu ne mai putem odihni ( avem insomnii, adormim  cu greu sau ne trezim in toiul noptii), suntem lipsiti de energie si vlaga

… suntem nemultumiti/nefericiti si vrem sa schimbam ceva in viata noastra

 

Psihoterapeutul este persoana care ne insoteste in mijlocul experientelor dificile prin care trecem sau prin care am trecut, dispus sa ne fie alaturi, sa ne sustina  si sa ne ajute sa intelegem, sa acceptam, sa schimbam si sa mergem mai departe.

 

Povestind experientele noastre unei persoane empatice, intr-un cadru de siguranta, ne ajuta sa le intelegem intr-un alt mod, dintr-o alta perspectiva, poate diferita de pana atunci. Ghidati fiind de catre psihoterapeut, vom constientiza anumite emotii sau senzatii si ne vom putea explica acele atitudini sau reactii, care uneori pareau de neinteles sau erau incontrolabile.

 

Te astept, asadar, sa pornim impreuna in calatoria in care te vei regasi, vei face pace cu trecutul, te vei bucura de prezent si vei privi cu speranta si putere spre viitor!

 

Oana Suba
Psiholog si psihoterapeut – specializarea psihoterapie integrativa, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania (cod personal 01547)

 

Tel.:            0731023052

Whatsapp: 0770808915

E-mail:       oanasuba@gmail.com

Web:          www.psihoterapiebrasovonline.ro

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare