ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Chirurgie dento-alveolară Chirurgie dento-alveolară Craiova

Va oferim tratamente dentare de calitate, garantate de experienta profesionala si de consideratia pentru pacient. Suntem o echipa de medici entuziasti, gata sa respunda cu promptitudine nevoilor dumneavoastra.

Dispunem de doua cabinete individuale, echipate cu aparatura moderna, de ultima generatie, ce permit tratarea simultana a pacientilor, eliminand timpul de asteptare. Suntem mereu la curent cu noile metode de tratament, materiale si tehnici, avand posibilitatea sa efectuam tratamente medicale si estetice de inalta calitate.

Fiecare tratament si tehnica se desfasoara dupa o conduita riguroasa de igiena, sterilizarea eficienta fiind una din preocuparile noastre zilnice.

Cu ajutorul camerei intraorale si a monitorului montat la unitul dentar, comunicarea cu dumneavoastra este mai usoara.

Colaborarea cu echipa de tehnica dentara, ne permite alegerea unui tratament sau a unei solutii protetice, adecvate cazului dumneavoastra, in deplina cunostinta de cauza.

Suntem amplasati in Craiovita, vis-a-vis de restaurantul Olimp, bld. Dacia, nr. 57, bl.38-40, sc.1, ap. 3. Aceasta zona este accesibila mijloacelor de transport in comun, liniile RAT E1 si 3, dar si autoturismelor personale, dispunand de parcare in apropierea cabinetului. Accestul in cabinet se face cu usurinta, direct din bulevardul Dacia.

Servicii medicale:
- lucrari protetice (ceramica, acrilat, proteza scheletata, proteza totala/partiala acrilica)
- obturatii fotopolimerizabile
- tratamente de canal
- tratamente chirurgicale
- sigilari de santuri si fosete
- fluorizari
- periaj profesional
- detartraj cu ultrasunete
- profilaxie
- bijuterii dentare

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare