Oferim servicii de oftalmologie, optometrie si optica medicala, inca din anul 1987. Echipa noastra este formata din profesionisti ai vederii, medic,optometristi si opticieni, cu o vechime de peste 30 de ani. Suntem specializati in confectionarea si adaptarea lentilelor progresive, asigurand garantie de adaptare 100%
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Bucuresti

Servicii total gratuite:

Oferim servicii de consiliere in vederea alegerii celei mai bune solutii optice necesare, ajustarea si reglarea ochelarilor , precum si mici reparatii. Pentru anumite pachete de rame si lentile, avem manopera inclusa si /sau consultul optometric.

Programare

Optica 87 este un cabinet de optica medicala ce ofera servicii medicale si conexe actului medical, precum si comercializarea unei largi game de rame, lentile, ochelari de soare si lentile de contact.
Materialele comercializate sunt autorizate de Ministerul Sanatatii si sunt certificate si garantate de furnizorii nostri externi, iar montajul se executa pe masini computerizate de ultima generatie,in atelierul nostru propriu!

 

Serviciile medicale si consultatiile optometrice sunt oferite de medici specialisti si de ingineri optometristi cu experienta.

Datorita experientei noastre si a personalului calificat , garantam adaptarea lentilelor progresive 100% . Acestea vor fi alese astfel incat, sa tina cont de activitatile dumneavoastra zilnice!

 

Vino si... vei vedea!

Ultimele recomandări de la pacienți:

19-04-2020
Grigore, 55 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere

07-02-2019
Ionita Andrei, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna care a făcut consultul, ca meserie Optometrist este o persoană minunată care a știut să explice și să dea un control corect și riguros. Părinții m-au forțat să merg la un doctor(cel mai bun din București)după ceva timp și mi-a spus că diagnosticul dânsei a fost perfect.
Nu există analiză mai obiectivă și corectă decât aceasta. Un călduros recomand pentru excelența ei.

16-01-2019
Aura Iancu, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Elena Iatan este un om minunat,atenta la nevoile pacientilor,rabdatoare isi iubeste meseria de optometrist.
Experienta si cunostintele dumneaei in domeniu o recomana,rabdatoare ,sincera si dornica sa isi ajute aproapele o fac un profesionist desavarsit in domeniul in care activeaza.
O recomanda cu drag si sunt sigura ca cine merge la domna Iatan odata se va indragosti de serviciile pe care le ofera pentru ca le face cu placere!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare