ROmedic Cabinete medicale Ovidiu Cabinete Homeopatie Homeopatie Ovidiu

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijiri de specialitate pacienţilor cu afecţiuni chirurgicale (chirurgie generală, ortopedie, urologie, neurochirugie, chirurgie vasculară, chirurgie toracică, chirurgie plastică, ORL) precum şi celor cu afecţiuni medicale (medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, diabet şi boli de nutriţie, nefrologie, endocrinologie, medicină integrativă, homeopatie, reumatologie, recuperare medicală). În acest sens spitalul dispune de 53 de paturi (din care 5 paturi terapie intensivă şi 7 paturi spitalizare de zi), trei săli de operaţie, unitate de transfuzie sanguină, sterilizare şi farmacie proprie, bază de tratament, compartiment imagistică medicală, laborator de anatomie patologică și cabinete de consultații.

 

Cel mai mare și modern spital privat din regiunea de Sud-Est a țării reunește medici specialiști de renume pentru tratamentul afecțiunilor chirurgicale și non-chirurgicale, efectuate cu tehnologie de înaltă performanţă pentru ca pacienții să primească astfel îngrijirea medicală la standarde excepționale.


OCH se angajează să ofere fiecărui pacient și familiei sale cea mai bună experiență posibilă.


Misiunea Ovidius Clinical Hospital: Excelență în îngrijirea pacienților noștri.
Viziunea Ovidius Clinical Hospital: Un spital a cărei echipă are ca prioritate sănătatea pacientului.
Valorile Ovidius Clinical Hospital: Respect, responsabilitate și dăruire.

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-04-2019
Rusnac Valeria, 35 ani

Părerea generală: Mulțumit

Astăzi, după multă vreme, am primit un diagnostic și răspuns la toate întrebările.
Domnu doctor Horia Bogdan Davidescu, medic neurochirurg, este un medic deosebit care cu rabdare, calm, interes m-a consultat și mi a explicat punctual pe fiecare captura a RMNului cauza suferitelor pe care le am. Mi a oferit pe lângă răspunsuri și un tratament corespunzător, recomandari pe mai departe în toți pașii pe care trebuie sa i urmez pentru rezolvarea problemelor de sănătate pe care le am.
Am rămas profund
și placut impresionata de toată experienta de astăzi de la OCH.
Multumiri acestui minunat medic pe care îl admir și îl recomand și ca profesionist și ca om.

18-04-2019
Negulescu George, 58 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

OCH=A+++++

23-03-2019
Malcev Virgiliu Adrian, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In decembrie 2018 am fost operat de dl. Prof.Dr. Ion Aschie. Un medic si un om deosebit! Profesionalismul si omenia, ce il caracterizeaza pe dl. doctor, sunt atuurile ce il recomanda ca medic. Ii multumesc si ii doresc multa sanatate si putere de munca!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare