Ovobank - Prima bancă de ovule din Europa
ROmedic Cabinete medicale Marbella, Málaga, Spania Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Marbella, Málaga, Spania

Rate mari de succes în tratamentele cu ovulele Ovobank.

 

Specialiști cu peste 20 de ani de experiență în domeniul reproducerii asistate, care se străduiesc în fiecare zi să vă ofere cele mai bune servicii.

 

Ovobank, creat să ofere soluții pentru centrele de reproducere asistată în căutarea și selectarea de donatoare compatibile pentru pacientele lor. 

 

Ovobank urmărește să satisfacă creșterea cererilor de ovocite, susținând optimizarea tratamentelor de fertilitate și ușurarea procesului pentru viitorii părinți. 

 

Ovobank deține cele mai avansate facilități și echipamente de ultimă generație pentru a asigura un serviciu de înaltă calitate în cadrul Clinicii de Reproducere Asistată în Ovoclinic. 

 

Procesul de vitrificare a ovocitelor la Ovobank este realizat de un personal calificat care a fost instruit în domeniul criobiologiei și care folosește metode și produse ce respectă regulamentele Europene. Ca și rezultat, ovulele sunt procesate în cele mai bune condiții, păstrând întregul potențial pentru a oferi atât calitatea, cât și succesul garantat al serviciului.

 

Suntem prezenți în 4 centre pe teritoriul spaniol: Marbella, Madrid, Málaga și Ceuta.

 

https://youtu.be/0LexqiJFcDc

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare