ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Bucuresti

Tu câta grija ai de sanatatea ochilor tai?

 

Lacrimarea excesiva, ochii rosii, proeminente sau umflaturi la nivelul ochiului, dureri, dificultatile de vedere – sunt probleme care nu trebuie ignorate, deoarece se pot agrava rapid si pot periclita sanatatea ochilor!

 

Nu lasa problemele de vedere sa se agraveze!

 

Vino sa afli cum îti poti mentine vederea optima, ce poti face pentru a-ti mentine ochii sanatosi si pentru a preîntâmpina, diagnostica si trata afectiunile care îti îngreuneaza vederea.

 

Cabinetul este dotat cu aparatura si echipamente performante, care sustin si faciliteaza diagnosticul si tratamentul afectiunilor oculare, într-un mod sigur si eficient. Sanatatea ochilor tai merita toata grija si atentia!

 

Vino sa descoperi formula unei vederi sanatoase si ce poti face pentru prevenirea problemelor oculare.

Serviciile cabinetului sunt guvernate de profesionalism, competenta, calitate, daruire si siguranta!

 

Consultatiile oftalmologice gratuite sau cu plata sunt acordate de medici excelenti, cu experienta acumulata tratand un numar mare de pacienti. Cabinetul oftalmologic are in dotare echipamente japoneze de ultima generatie, care sustin eforturile medicilor de a evalua cu precizie maxima starea pacientilor si de a decide care este cel mai potrivit tratament, in functie de caz.

 

Cabinetul Pandora Eyes are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate si ofera consultatii oftalmologice gratuite pentru copii si adulti, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau alt medic specialist.

Va oferim servicii medicale complete la cele mai mici preturi din sectorul 3:

- corectie optica (refractometrie, keratometrie);

- examen pol anterior (examen biomicroscopic, tonometrie, gonioscopie, pahimetrie, test Schirmer);

- examen pol posterior (examen cu lentila Volk, fundus camera, panoptic);

- perimetrie computerizata.

 

Pentru a beneficia de medici competenti si un diagnostic precis, va puteti programa la numarul de telefon 0734.197.203 sau la adresa de e-mail pandoraeyes3@gmail.com, de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00 - 19:00.

 

La Pandora, unul dintre cele mai bune centre medicale din Titan, oferim consultatii oftalmologice complete pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor oftalmologice acute si monitorizarea celor cronice, pentru a ne asigura ca veti putea vedea cat se poate de bine la orice varsta!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare