ROmedic Cabinete medicale Ramnicu Valcea Cabinete Psihologie Psihologie Ramnicu Valcea

Gândul este sculptorul ce te face persoana care doreşti să fii” - Henry David Thoreau

 

Te confrunți cu stări de teamă, tristețe, adicții, fobii generalizate, tulburări de comportament, de gândire sau de alimentație, gânduri obsesive care nu-ți dau pace, tulburări de somn, oboseală continuă? Nu mai ai încredere în tine și nu te mai regăsești? Trebuie să știi că toate aceste probleme își pot găsi rezolvarea și că soluții există de fiecare dată, chiar dacă problemele par fără rezolvare de multe ori.

 

Deși discuția cu partenerul, un prieten sau familia ajută, ajutorul specializat este de neegalat și extrem de important în astfel de situații, pentru că doar un psiholog are pregătirea necesară pentru a gestiona și pentru a soluționa astfel de probleme.

 

Te aștept într-un spațiu intim și relaxant, pentru a descoperi împreună care sunt impedimentele ce te rețin de la fericire, care stau în calea dezvoltării tale și care te acaparează. Vei fi întâmpinat de fiecare dată cu empatie, seriozitate, răbdare, și nu în ultimul rând, cu zâmbetul pe buze. Învață să îți accepți trecutul, să te bucuri de prezent și să îți planifici viitorul pe care îl dorești.

 

Poți beneficia de o gamă variată de servicii psihologice, cum ar fi:

  • Consiliere psihologică;

  • Psihoteraie individuală;

  • Psihoterapie de cuplu;

  • Psihoterapie copii și adolescenți;

  • Consiliere și informare pentru părinți;

  • Evaluare psihologică și psihodiagnostic;

  • Psihoterapie de familie.

     

Omul este deopotrivă creație și creator, individul este artistul propriei sale personalități.” –Alfred Adler

 

Optimizează-ți toate aspectele vieții! Renunță la trăiri și gânduri negative, la idei distructive și la emoții cu impact negativ, și învață să te bucuri de frumusețile vieții!

Ultimele recomandări de la pacienți:

27-02-2019
Elena M, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

CONCLUZIA FINALA: FOARTE MULTUMITA!!! O recomand cu mare caldura pe doamna psiholog Paula Garea datorita profesionalismului de care da dovada. In dumneaei veti gasi o persoana sigura, hotarata, pozitiva si inzestrata cu foarte multa rabdare. Te face sa te simti ascultat, inteles si felul dumneaei de a te face sa-ti vezi problemele dintr-o alta perspectiva te scoate din starea de neliniste si anxietate in care te afli si te ajuta sa capeti incredere lucru de care ducem lipsa cu toti in acele momente. Cazul meu este unul mai rar, din cate am observat, si anume faptul ca am luat in greutate destul de mult intr-un timp scurt, dupa repetate diete in ani de zile pur si simplu nu mai gaseam motivatia de a lua decizia sa tin regim alimentar, sa fac efort fizic.... totul mi se parea in zadar si preconizam totul ca pe un esec. Bineinteles doamna psiholog cu multa rabdare si perseverenta a stiut sa ajunga in subconstient, loc care ma sabota, care nu ma lasa sa ies din zona de comfort si m-a ajutat sa nu ma mai las dominata de aceste ganduri negative si fara rezolvare. In momentul de fata tin regim alimentar, ma duc la sala, sunt mult mai linistita psihic si am incerede in mine ca o sa reusesc ceea ce mi-am propus. Ii multumesc din suflet si o recomand cu mare drag si cu mare incredere.

18-07-2018
Alexandra Iacob, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

D-na psiholog este o prezență plăcută, caldă și iti conferă un sentiment de siguranță. O recomand pentru calitățile expuse anterior si, in special, pentru profesionalism.

16-10-2017
Mateescu Sorina, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare