ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Logopedie Logopedie Bucuresti

Servicii total gratuite:

Ofer suport psihologic probono persoanelor contaminate psihic de fricile induse de coronavirus, în cadrul proiectului PSYCOVID-19. De asemenea, ofer consulații personalului medical întrucât, în situații de criză, suportul psihologic înalt specializat pentru cei aflați în linia întâi de luptă este esențial!

Programare

Având în vedere situația actuală și recomandările privind prevenția infectării cu noul coronavirus voi susține ședințele de terapie online.

De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea celor afectați de apariția acestui virus, ofer ședințe de terapie online gratuite, în cadrul programului de voluntariat PsyCovid-19.

 

Intotdeauna prezente si mereu influente starile sufletesti ne insotesc in fiecare moment al vietii noastre.
Seninatatea, pacea interioara, buna dispozitie dar si nelinistea, furia, nostalgia, disperarea sunt amestecul subtil de emotii si ganduri ce dau nastere starilor sufletesti.
Intensitatea emotiilor noastre modifica relatia cu ceilalti, iar starile sufletesti relatia cu noi insine.Cand aceste doua tipuri de relatii se afla in suferinta, apare disconfortul in plan emotional sau chiar fiziologic.De cele mai multe ori este necesara interventia specialistului pentru ca aceste doua relatii sa se reechilibreze.
Procesul psihoterapeutic, ca drum parcurs de client alaturi de psihoterapeut, are ca scop final reechilibrarea vietii emotionale si intrarea in normalitate.

 

Ma puteti gasi la una dintre urmatoarele locatii:

1. Str. Tatulesti nr.15, bl. 84, sc. 4, ap. 54, interf. 54, Sector 4, Bucuresti

2. Clinica Medicare - Calea Floreasca nr. 60, et. 1, Sector 1, Bucuresti. Telefon: 021.405.00.00.

Ultimele recomandări de la pacienți:

09-07-2016
Sterian Bogdan, 21 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

V-o recomand pentru serviciile oferite , ve-ti fi foarte multumiti .

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare