ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Alergologie și imunologie clinică Alergologie și imunologie clinică Sibiu

Sănătatea nu este o stare pe care trebuie să obții, e ceva ce deții deja și pe care trebuie să îl îngrijești și să îl prețuiești în fiecare zi.


Încă din 1999, POLICLINICA ASTRA are grijă de sănătatea celor care îi pășesc pragul, în cadrul acesteia desfășurându-și activitatea cu empatie, umanitate și un profesionalism desăvârșit o echipă multidisciplinară de peste 40 de medici primari și specialiști, acoperind o gamă variată de consultații de specialitate, investigații medicale și analize de laborator.


Serviciile de excepție oferite de POLICLINICA ASTRA bifează numeroase specialități precum: alergologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, diabet, obezitate și boli de nutriție, ecografie, endocrinologie, ginecologie, medicină generală, medicină internă, medicină sportivă, medicina muncii, neurologie, oftalmologie, ORL și audiometrie, pediatrie, psihiatrie și psihoterapie, reumatologie, urologie.


De asemenea, policlinica noastră dispune de un laborator de analize medicale modern în care se pot realiza analize specifice de biochimie, hematologie, imunologie, bacteriologie, parazitologie și toxicologie, a cărui performanță și calitate sunt recunoscute prin obținerea acreditării RENAR, cu certificatul ISO 15189 / 2008.

 

Sănătatea este un cuvânt mare. Ea cuprinde nu numai corpul, mintea și spiritul, ci și perspectiva unui om.”- spunea James H. West, iar acest principiu îl aplicăm zi de zi atunci când ne concentrăm toate eforturile pentru a păstra standardul înalt al serviciilor și pentru a asigura calitatea, respectiv siguranța actului medical.

 

Vă așteptăm cu brațele deschise și vă punem la dispoziție toate resursele noastre pentru rezultate excelente: personal excepțional, suport tehnic de ultimă generație și garanția unor servicii medicale profesioniste!

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-05-2020
Ale, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Este bine ca poti gasi unele informatii.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare