ROmedic Cabinete medicale Bistrita Cabinete Somnologie Somnologie Bistrita

Policlinica Noua Sanovil Bistrita ofera o gama variata de servicii medicale, fiind alaturi de dumneavoastra cu peste 45 de medici din Bistrita, Cluj-Napoca si Targu-Mures care efectueaza consulatii si diverse explorari in 41 de specialitati ( Alergologie, Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Oftalmologie, Ginecologie, Urologie , Chirurgie generala , Ortopedie , Reumatologie si altele ). Dotarea de ultima generatie si echipa de medici cu experienta ce curpinde mai multe cadre universitare ( 2 Profesori Universitari si 5 Asistenti Universitari ), cat si medici specialisti bine pregatiti, fac din Policlinica Noua prima alegere pentru sanatatea pacientilor care cauta un loc european, sigur si totodata accesibil in care sa se trateze.
Policlinica Noua Sanovil Bistrita detine cel mai modern centru de imagistica medicala din judet:Rezonanta Magnetica Nucleara RMN, Computer Tomagraf CT, Radiografie Digitala, Mamografie si Osteonsitometrie DXA. Computer Tomografiile CT si radiografiile se pot realiza si gratuit cu trimitere de la medic in limita fondurilor Casei de Asigurari Bistrita Nasaud. De asemenea, suntem singura unitate medicale din judet in care se realizeaza ecografia de sold pentru nou nascuti.
Prin laboratorul de analize medicale, putem realiza orice investigatie de care pacientii nostri au nevoie. La Policlinica Noua Sanovil Bistrita analizele medicale se realizeaza gratuit pentru pacientii care au trimitere de la medic.
Totodata, oferim servicii de Medicina muncii, eliberam avize medicale pentru soferii profesionisti si amatori cat si avize pentru permis port - arma sau casatorie.

Ultimele recomandări de la pacienți:

13-06-2018
Oltean Mihai, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere. Medici foarte buni si aparatura moderna

29-03-2018
Balint Ana, 78 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

22-03-2017
Livia Sandu, 38 ani

Părerea generală: Nemulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!