ROmedic Cabinete medicale Zalau Cabinete Urologie Urologie Zalau

Companie medicala reprezentativa in regiunea de nord – vest a Romaniei, confirmata de parteneri si beneficiar importanti.

 

Policlinica Spital Salvo-San Ciobanca Zalau si Policlinica Salvo-San Ciobanca Cluj-Napoca furnizeaza servicii medicale integrate de inalta performanta, avand implementate standardele de calitate: OHSAS 18001:2006, ISO 14001:2004,ISO 9001:2008 si ISO 15189:2007

 

Fondata in 1991 Salvo-San Ciobanca dovedeste expertiza si competenta in rezolvarea optima a pacientilor.

 

Procesul continuu de extindere a ariei de operare, adaugarea de noi domenii medicale, dotarea cu cele mai performante aparate, satisfacerea exigentelor pacientilor precum si imbunatatirea comunicarii Pacient-Medic sunt dezideratele noastre.

 

Compania medicala Salvo-San Ciobanca pune la dispozitia pacientilor profesionalismul unei echipe medicale de exceptie; peste 120 de medici acoperind in mod integrat specialitatile medicale importante, asigurand investigatiile necesare in departamente bine structurate la Zalau si Cluj-Napoca.

 

Un punct forte al companiei Salvo-San Ciobanca este posibilitatea examinarilor de medicina muncii la sediul beneficiarilor in unitati mobile-caravane medicale: RX, Mamografie, Ecografie, Ginecologie (prelevare BPN), ECG, EEG, Examinarile profilactice (fise soferi, port arma, testari psihologice sau alte examene de medicina muncii) sunt bine organizate.

 

Putem prelua pacienti pentru RECUPERAREA MEDICALA sau INGRIJIRE MEDICALA si pe perioada nedeterminata.

 

Dupa internarea critica in sectiile de neurologie, neurochirurgie, ortopedie, pacientii pot beneficia la noi de recuperare sau ingrijire medicala (persone cu diverse dizabilitati sau varstnici).

 
Programare