ROmedic Cabinete medicale Târgu-Mureș Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Târgu-Mureș

Psiholog și psihoterapeut atestat COPSI - cod psiholog: 14243, îți oferă servicii de psihoterapie individuală, psihoterapie de cuplu și de familie, programe de dezvoltare personală și grupuri de suport pentru părinți.
Ești adolescent sau tânăr si te confrunți cu probleme de adaptare școlară sau profesională, relații tensionate cu părinții, prietenii sau colegii, probleme de comportament și căderea pe panta adicțiilor, accese de furie, agresivitate sau tristețe profundă, lipsa motivației școlare sau chiar profesionale și dezorientare vizavi de sensul și scopul obiectivelor de viață. Ședințele de psihoterapie te pot ajuta să regăsești calea spre echilibru emoțional pe care il cauți.


Depresiile, anxietățile, fobiile, adicţiile, tulburările somnului, tulburări ale comportamentului alimentar, tulburările sexuale, experiențele traumatice, pierderea unei persoane dragi (divorț, deces, separare) și chiar adaptarea la viața cu o boală cronică - ne îndeamnă să trecem pragul cabinetului de psihologie pentru a ne redescoperi resursele interne și motivațiile pentru schimbare.


Terapia de familie îți oferă soluții și strategii pentru a găsi rezolvare problemelor care te împiedică să te bucuri de viața în doi și nu numai. Te regăsești pe tine cel autentic și te dezvolți așa cum îți dorești alături de "martorul" vieții tale. Îți creezi o viață mai completă, mai colorată și mai în acord cu valorile tale personale.


Cuplul căsătorit sau nu, cu copii sau fără, poate trece prin multe încercări, partenerii pot aprecia că nu mai găsesc punți comune, că emoțiile au secat, că sunt deprimați sau dezamăgiți, că "viața nu mai merge așa". Astfel, psihoterapia de cuplu îți oferă perspective noi în probleme ce implica: gelozia și violența, infidelitatea, tulburări de dinamică sexuală și alte asemenea provocări.


Realitatea din jur e filtrata mereu de propriilor noastre percepții subiective. Iar intre aceste intre-subiectivități ne cautăm echilibrul interior. ...înțelegând, acceptând, schimbând prin curaj, creativitate si curiozitate perspective depășite cu atitudini si aptitudini noi de adaptare. 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare